17 yaşında ve Myspace sayesinde 1 milyon dolar kazandı!

Bu konuyu okuyanlar

alperveli

Müdavim
Katılım
25 Aralık 2006
Mesajlar
1,125
Reaksiyon puanı
48
Puanları
38
Ashley Qualls adında bir genç kız iki yıldır sürdürdüğü 'Myspace için kişiselleştirilmiş web sitesi' işini başarıyla devam ettiriyor ve şu an bir milyon doları var.

1663qh9.jpg


17 yaşındaki Ashley zamanın en iyi CEO'larına taş çıkartacak cinsten bir işletme zekasıyla genç yaşında bir milyon doların sahibi oldu.

İki yıl önce başladığı işte MySpace kullanıcılarına web sayfası dizayn ediyor. Geçen zaman içinde kendi sitesi yedi milyonun üzerinde ziyaretçi alırken o da servetine servet katıyor.

Kendi sitesi olan whateverlife.com'da tasarımlarını sergileyen genç kız bu kadar büyük satış rakamlarına ulaşmasını şöyle açıklıyor; ' İnsanlar MySpace'e girdiklerinde sitelerinde gezinmek istiyorlar ve sitelerinin kendilerine özel olmasını arzuluyorlar. Beni tercih etmelerinin sebebi ise aynı yaş grubunda olduğumuz için onları daha iyi anlayacağımı düşünüyor olmaları'

Böyle bir işi kurmanın da bedelleri var elbet. Okulundan ayrılmak zorunda kalan Ashley lise diplomasını dışardan almış ancak şimdiden en iyi işletme okulları Ashley için sıraya girmiş durumda.


KAYNAK
 

gorko

Asistan
Katılım
31 Temmuz 2007
Mesajlar
479
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Vay anasını Biz acsak 7 kişi bile üye olmaz..
 

gokhans19

Müdavim
Katılım
2 Ağustos 2007
Mesajlar
1,632
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Önemli olan bunu yabancılar için açmak.Eğer Türkler için açarsan para kazanamazsın yabancılar için açarsan dolarları cebe indirirsin..
 

ikxan

Doçent
Katılım
14 Eylül 2007
Mesajlar
926
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Bence hep türkler küçümsencek değil ya. Türkler haklı. Bende olsam bende vermem. Zaten site hazır kod. Öyle yapacağıma nette birsürü hazır template var. Onları kullanırım. Bu Avrupalı ve Amerikalıların kafaları harbiden çalışmıyo... (A)
 

flood_77

Müdavim
Katılım
21 Aralık 2006
Mesajlar
1,478
Reaksiyon puanı
4
Puanları
38
yanlız sıteye gırıste trojen buldu kav kapattım nsl ıs bu ???
 

bkadri

Asistan
Katılım
27 Mart 2007
Mesajlar
172
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
vay anasını be böle şeyler bizim ülkemizde niye olmuyor bende anlamıyorum. Ama bizde parası olanlar kazanıyor. Olmayanın kazandığını hiç görmedim.
 

firstdefault

Öğrenci
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
32
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
evet arkadaşlar netten para kazanacaksanız gerçekten iyi bir ingilizce lazım. en azından ingilizcekısım lazım. kızın yaptığı şeyde çok basit. hazır html kodundan resimlerin ve ambiansın değiştiği scriptler satmak. siteye koydugunuzda diğer myspace sayfalarından daha farklı oluyor. bu kız 1 mi,lyon doalrı sattıktan sorna ünlü de oldu yakında 2 ve 3 milyoncuklarıda geçer. sitesini bilmeyen kalmadı
 
Üst