17 Yaşında Hiç Sevgilisi Olmamış Biri Geçmi Kalmıştır Sizce

17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı geçmi kaldım sizce

• Evet geç kalmıştır

Kullanılan: 2 20.0%
  • Hayır hala şansı var

Kullanılan: 8 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Asosyalbaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı bence bu işlere geç kaldım ben çünkü 12 13 yaşındaki veletlerin bile sevgilisi oluyor o yaşlarda başlıyor bu işler siz ne düşünüyorsunuz

Yasin bey...

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
139
Bunlar boş şeyler 22 yaşından önceki sevgililer patatestir yani geleceği olmayan ergensi düşünceler davranışlardır Yasın 22 olmadan yani eğitim hayatını başarıyla tamamen tamamlamadiysan hiç girisme bile ama ondan sonra kendine şans verebilirsin

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı bence bu işlere geç kaldım ben çünkü 12 13 yaşındaki veletlerin bile sevgilisi oluyor o yaşlarda başlıyor bu işler siz ne düşünüyorsunuz
Bak dostum 17 yaşındayım bende bu zamana kadar 15 tane sevgilim oldu inan ki saçma bir olay şuan da bir sevgilim var ve 1 senedir sevgiliyim en uzun ilişkim bu sevgilim sebebi ise şu değişiyorsun ben artık ciddi ve evlenmelik insan arıyordum ve onu buldum sende eğlenmelik değil evenmelik ara ki sevginiz tam olsun birbirinize karşı ben eğlenmek için çıktım da ne oldu dersen zaman ve para kaybından başka bişey olmadı ama şuan ki sevgilim ile diğer 15 ile yaşadığım mutluluktan daha fazla mutluluk yaşıyorum :)

Olive34

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Geç olsun, güç olmasın. Yaşım 23 ama hala kız arkadaşım olmadı. :) Mutlu muyum, evet.

Zaten olmuş olsa da zaman kaybından başka bir şey olmayacaktı. Allah'tan her şeyin hayırlısını iste yeter.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
İnsan ama yinede iyi kötü birşeyler yaşamalı hep sap kalınca eksik kalıyor birşeyler
Seni çok iyi anlıyorum ben de öyle diyordum ve bu doğru bir ifade ancak şöyle bir sıkıntı var biz çok hassas tipleriz bu yüzden en ufak şey bile bizi üzüyor bu kız mevzularında.Bu işin kaymağını parası olan duygusu çok olmayan daldan dala atlayan tipler yiyor kıyafet gibi kız değişiyorlar çünkü.Şuan senin yerinde olsam kendimi sürekli geliştirirdim ingilizce öğren üniversite oku bilgisayar programları öğren saha işlerinde çalış insanlarla haşır neşir olduğun.Eğlence mekanlarına mutlaka git sen bakma 30unda hâlâ gençsin diyenlere yalan o gençlik 25ine kadar o yüzden ne istiyorsan yap 25ine kadar ve zamanı gelince işin gücün de düzgünse zaten evlenir gidersin.

ozcevı

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Daha küçüksün bence reşit olmadan kimse sevgili olmamalı. Özellikle tr gibi yanlış yönlendirilen bu tarz konularda daha çok dibe çökebilirsin. Hayatını yaşa boşver.