NVIDIA'nın son bir kaç driverinde sorun olduğunu söylemişlerdi yüklemedim ama şimdi yükleyeceğim belki düzelir.Driverları kontrol ettiniz mi?
Driver sorunu büyük ihtimalle.DDU ile eski sürücüleri kaldırıp tekrardan düzgün bir sürücü yüklemeyi dene.Son çıkan olmazsa ondan önceki,o olmazsa ondan onceki...Gerekirse 10 tane geriye git ki emin olalım sorun sürücülerde mi değil mi.NVIDIA'nın son bir kaç driverinde sorun olduğunu söylemişlerdi yüklemedim ama şimdi yükleyeceğim belki düzelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Emir Aydın Bakabilirmisiniz? GPU, CPU kullanımlarında bir sorun var mı? GPU'nun %10 seviyelerine inmesi biraz şüphelendiriyor. Testlerde %90 seviyeleridne bende %10 %20 lerde dolaşıyor.
Ekran kartına yük bindirince sorun çözüldü.çok büyük ihtimal 8 gb ram var sistemde. bariz belli 6 dan yukarı çıkmamış. benim de 8 var ve aynı saçmalıkları yapıyo.
bende de ekran kartına yük bindirince sorun çoğalıyoEkran kartına yük bindirince sorun çözüldü.
Sisteminiz nedir? Benim ekran kartı %10 larda %20 lerde dolaştığı için çözüldü.bende de ekran kartına yük bindirince sorun çoğalıyobu oyunda bi sorun var demek ki.
bende 960 var. 2 gb lık. ultrada açar bu oyunu her türlü de.Sisteminiz nedir? Benim ekran kartı %10 larda %20 lerde dolaştığı için çözüldü.
Bende şuan 6.5GB kullanıyor. Ama Rust, FiveM gibi oyunlar için 16 GB şart oldu ondan dolayı en yakın zamanda bir tane daha almam lazım.bende 960 var. 2 gb lık. ultrada açar bu oyunu her türlü de.
en düşük ayarda bile 7.9 gb ram kullanımı var.
ya 6.5 de çakılı kalması zaten kitlediğini gösteriyo. çünkü windows ekran kartına da paylaştırma yapmaya çalıştırıyo.Bende şuan 6.5GB kullanıyor. Ama Rust, FiveM gibi oyunlar için 16 GB şart oldu ondan dolayı en yakın zamanda bir tane daha almam lazım.