1660 super için anakart tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admatk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

admatk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sistemm.png

Arkadaşlar merhaba. İki üç haftalık araştırma ile böyle bir sistem topladım. Pek anlamıyorum sistem toplamaktan o yüzden uyumlu mu oldu uyumsuz mu oldu onuda bilmiyorum. Anakart ne ekleyeceğim bilemedim. Tomahawk max ekledim fakat fiyat biraz uçtu. F/p anakart önerilerinizi veya eğer başka bir sistem öneriniz var ise bekliyorum şimdiden teşekkürler.
(Bütçe monitör hariç max 7300 TL)

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Bütçeye ekran kartı biraz hafif kalmış ne yapabileceğime bir bakayım

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Pc Toplama Sihirbazı Hocam şöyle bir şey geldi elden bütçenizi 7700 lira aşarak. İncehesaptan bi kaç gün öncesinin fiyatlarıyla 7300 civarına çok rahat toplanırdı fakat fiyatları uçurmuşlar. @Görkem Say hocamın dediği gibi ayrı ayrı alarak çok rahat bir şekilde 6500-7000 civarına bu sistem toplanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son olarak eklemeyi unutmuşum anakartı B450M A pro max yaparak bütçenize uygun yapabilirsiniz sistemi fakat tavsiyem bu sistem için ATX versiyonu olur.

admatk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Görkem hocam tek bir site olursa daha iyi olur benim için. Ekran kartını ilerde yükseltme yapmak için fiyatı uygun seçmiştim. Bu arada belirtmemişim amacım sadece oyun. Belki ufaktan photoshopla uğraşırım. Oynadığım oyunlar Warframe, League of Legends ve Path of Exile.

Alp hocam teşekkür ettim notumu aldım değerledireceğim.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
B450M s2h bile işini görür burada. Ayrıca PSU ve kasa pahalı seçmişsin gereksiz pahalı bence onlarıda değiştir bütçeni rahatlatsın. Ekran kartınıda 1660 Tİ veya 5700XT almaya çalış. (Superdan daha pahalılar fiyat düşsün dersen oynama)