Yalçın Seyhan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Merhaba xperia x 1600 tlye alınırmı ? Yerine alınabilecek telefon varmı?
Merhaba xperia x 1600 tlye alınırmı ? Yerine alınabilecek telefon varmı?
Sen iphone se ci degilmiydin lg g5 fanboyumu oldunLG G5 her açıdan üstün. Ben de G5 öneririm.
Sen iphone se ci degilmiydin lg g5 fanboyumu oldunayrıca g5 de ghost screen gibi sorunlar yok mu?
Ben hepsiburadadan ithakatci garantili cift sim almak istiyorum acaba nasil ogrenirim ilk partimi ? Sorun yasarmiyim ?Yok ya ben doğrudan yanayımO fiyat aralığında alınabilecek en iyi android o yani
yoksa iPhone'dan vazgeçtiğimden değil
İlk partilerde var, sonraki çıkan farklı kod numaralı telefonlarda bu sorun ortadan kalktı
Ben hepsiburadadan ithakatci garantili cift sim almak istiyorum acaba nasil ogrenirim ilk partimi ? Sorun yasarmiyim ?
hocam arkadaşın konusunu baltalıyor gibi olacam ama peki sizce 1770 tl ye a8 2016 fiyat performans olurmu ?Onlarda bu sorunu yaşamazsın ancak çift sim olanlar muhakkak donanım olarak biryerlerinden kısılıyor. Dikkat edin
hocam arkadaşın konusunu baltalıyor gibi olacam ama peki sizce 1770 tl ye a8 2016 fiyat performans olurmu ?
g5 almayı düşünmüyorum , ama telefona neden lanet dedinO lanet telefon bir amiral gemi değil dostum, o bir koreli, anlarsın ya.
G5 almanı şiddetle t ederim![]()
lg g5 , xiaomi mi 5 gibi telefonlar varken mantıksız bir seçim illa Sony olsun derseniz olur.Merhaba xperia x 1600 tlye alınırmı ? Yerine alınabilecek telefon varmı?
g5 almayı düşünmüyorum , ama telefona neden lanet dedinve 1900 lirayı geçmiyecek şekilde ama 1800 daha iyi olur
önerin ne olurdu distübitör garantili .
G5 dusunmeye basladim acikcasi , ustunede biraz para katabildim tam 2000 tl suan g5 in kronik sikintilari varmi vs. diye arastiriyorum bide acikcasi a82016 alicaktim ben nerdeyse hatta siparis verdim hepsiburadadan sikinti cikti alamadim( ama iyiki alamamisim kamerasi uzardi muhtemelen sonradanG5 düşünmüyorsan S6 Edge var o fiyatlara. Sony yanaşma derim
G
G5 dusunmeye basladim acikcasi , ustunede biraz para katabildim tam 2000 tl suan g5 in kronik sikintilari varmi vs. diye arastiriyorum bide acikcasi a82016 alicaktim ben nerdeyse hatta siparis verdim hepsiburadadan sikinti cikti alamadim( ama iyiki alamamisim kamerasi uzardi muhtemelen sonradan) yaninbinbuyuk ekran meragim var daha islevsel olduyunu dusunuyorum o yuzden 5.3 ektan ve 0.2 incini falan goturen ic cerceve ve sanal tus kullanima engelmi diye bakacam bi tanidigimda lgg5 var hayirlisi artik
![]()
Bende ekranı büyük telefon istiyordum ama mesela note 7 yi cebine koyarsan resmen merhaba der ordan sana. 5.3 ideal bir boyut bence. Kullanış bakımından cok rahat. Nide kılıf alırsan ele tam boyutu yakalarsın g5 teG
G5 dusunmeye basladim acikcasi , ustunede biraz para katabildim tam 2000 tl suan g5 in kronik sikintilari varmi vs. diye arastiriyorum bide acikcasi a82016 alicaktim ben nerdeyse hatta siparis verdim hepsiburadadan sikinti cikti alamadim( ama iyiki alamamisim kamerasi uzardi muhtemelen sonradan) yaninbinbuyuk ekran meragim var daha islevsel olduyunu dusunuyorum o yuzden 5.3 ektan ve 0.2 incini falan goturen ic cerceve ve sanal tus kullanima engelmi diye bakacam bi tanidigimda lgg5 var hayirlisi artik
![]()
hocam kronik sorunlardan korktum açıkcasıBende ekranı büyük telefon istiyordum ama mesela note 7 yi cebine koyarsan resmen merhaba der ordan sana. 5.3 ideal bir boyut bence. Kullanış bakımından cok rahat. Nide kılıf alırsan ele tam boyutu yakalarsın g5 te
Hayırlı olsun simdidenhocam kronik sorunlardan korktum açıkcasıinternette ghost screen olayı video su bulunabiliyor lg g5 ile , içimde rahat değildi modülerle alakalı sonunda tam kararımı verdim s6 edge alacam kafamdaki tek tereddüt bataryası idi android nougat alacakmış her türlü , ve ordada ekranı full hdye düşürme özelliği geliyor , o da halloluyor o yüzden . yinede teşekkür ederim yorumun için .