1600 tlye xperia x ?

Yalçın Seyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Merhaba xperia x 1600 tlye alınırmı ? Yerine alınabilecek telefon varmı?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba xperia x 1600 tlye alınırmı ? Yerine alınabilecek telefon varmı?

Merhaba,

Sony xperia x bu fiyat bandında güzel bir tercih olur. Ama bu fiyat bandının en iyisi değil tabi onu belirtelim. Daha güçlü ürünler mevcut. Benzer fiyata lg g5 alabilirisiniz. Saha uygun fiyata xiaomi mi5 alabilirsiniz.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
LG G5 her açıdan üstün. Ben de G5 öneririm.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Sony telefonları güzeldir ama son zamanlarda G5 güzel görünüyor.;)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Sen iphone se ci degilmiydin lg g5 fanboyumu oldun :D ayrıca g5 de ghost screen gibi sorunlar yok mu?

Yok ya ben doğrudan yanayım:) O fiyat aralığında alınabilecek en iyi android o yani:) yoksa iPhone'dan vazgeçtiğimden değil:)

İlk partilerde var, sonraki çıkan farklı kod numaralı telefonlarda bu sorun ortadan kalktı

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Ithalatçı garantili G5 olabilir.Ama (Sony Eurasia garantisi iyi olmasa bile) ben resmi garantili ürün istiyorum dersen alınabilir.Ekranı ve kamerası güzel.F/P konusunda çok iyi olmasada Performansı da ortalama bir Kullanıcı için yeterli seviyede.

Yalçın Seyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yok ya ben doğrudan yanayım:) O fiyat aralığında alınabilecek en iyi android o yani:) yoksa iPhone'dan vazgeçtiğimden değil:)

İlk partilerde var, sonraki çıkan farklı kod numaralı telefonlarda bu sorun ortadan kalktı
Ben hepsiburadadan ithakatci garantili cift sim almak istiyorum acaba nasil ogrenirim ilk partimi ? Sorun yasarmiyim ?

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
O lanet telefon bir amiral gemi değil dostum, o bir koreli, anlarsın ya.

G5 almanı şiddetle t ederim:)
g5 almayı düşünmüyorum , ama telefona neden lanet dedin :D ve 1900 lirayı geçmiyecek şekilde ama 1800 daha iyi olur :D önerin ne olurdu distübitör garantili .

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Lg g5 aldım 3 haftadır kullanıyorum. Telefon hayvan bildiğin. Öküz gibi foto çeker, çılgınlar gibi oyun oynatır, ekran fena canlı öyle yani al almalısın bu riske değer

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Xperia x güzel aslında fiyatının karşılığını da veriyor fakat Lg G5 bu fiyat düşüşüyle bu aralıkta çok ciddi özellikler sunan bir amiral gemi. O yüzden Lg G5'e yönelebilirsiniz.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
g5 almayı düşünmüyorum , ama telefona neden lanet dedin :D ve 1900 lirayı geçmiyecek şekilde ama 1800 daha iyi olur :D önerin ne olurdu distübitör garantili .

Ben gırgırına dedim ya. F/ Paçısından en iyisi diyebilirim. Az katıp NoTE 5 de bakabilirsin

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
G5 düşünmüyorsan S6 Edge var o fiyatlara. Sony yanaşma derim

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
G
G5 düşünmüyorsan S6 Edge var o fiyatlara. Sony yanaşma derim
G5 dusunmeye basladim acikcasi , ustunede biraz para katabildim tam 2000 tl suan g5 in kronik sikintilari varmi vs. diye arastiriyorum bide acikcasi a82016 alicaktim ben nerdeyse hatta siparis verdim hepsiburadadan sikinti cikti alamadim( ama iyiki alamamisim kamerasi uzardi muhtemelen sonradan :D ) yaninbinbuyuk ekran meragim var daha islevsel olduyunu dusunuyorum o yuzden 5.3 ektan ve 0.2 incini falan goturen ic cerceve ve sanal tus kullanima engelmi diye bakacam bi tanidigimda lgg5 var hayirlisi artik :D

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
G

G5 dusunmeye basladim acikcasi , ustunede biraz para katabildim tam 2000 tl suan g5 in kronik sikintilari varmi vs. diye arastiriyorum bide acikcasi a82016 alicaktim ben nerdeyse hatta siparis verdim hepsiburadadan sikinti cikti alamadim( ama iyiki alamamisim kamerasi uzardi muhtemelen sonradan :D ) yaninbinbuyuk ekran meragim var daha islevsel olduyunu dusunuyorum o yuzden 5.3 ektan ve 0.2 incini falan goturen ic cerceve ve sanal tus kullanima engelmi diye bakacam bi tanidigimda lgg5 var hayirlisi artik :D

İyi seçim kardeşim

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
G

Bende ekranı büyük telefon istiyordum ama mesela note 7 yi cebine koyarsan resmen merhaba der ordan sana. 5.3 ideal bir boyut bence. Kullanış bakımından cok rahat. Nide kılıf alırsan ele tam boyutu yakalarsın g5 te

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Bende ekranı büyük telefon istiyordum ama mesela note 7 yi cebine koyarsan resmen merhaba der ordan sana. 5.3 ideal bir boyut bence. Kullanış bakımından cok rahat. Nide kılıf alırsan ele tam boyutu yakalarsın g5 te
hocam kronik sorunlardan korktum açıkcası :D internette ghost screen olayı video su bulunabiliyor lg g5 ile , içimde rahat değildi modülerle alakalı sonunda tam kararımı verdim s6 edge alacam kafamdaki tek tereddüt bataryası idi android nougat alacakmış her türlü , ve ordada ekranı full hd ye düşürme özelliği geliyor , o da halloluyor o yüzden . yinede teşekkür ederim yorumun için .

M

Murat Burç

SDN Okuru
hocam kronik sorunlardan korktum açıkcası :D internette ghost screen olayı video su bulunabiliyor lg g5 ile , içimde rahat değildi modülerle alakalı sonunda tam kararımı verdim s6 edge alacam kafamdaki tek tereddüt bataryası idi android nougat alacakmış her türlü , ve ordada ekranı full hdye düşürme özelliği geliyor , o da halloluyor o yüzden . yinede teşekkür ederim yorumun için .
Hayırlı olsun simdiden