1600 tl'ye telefon önerisi

merictasvur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, lg g3 sahibiyim yaklaşık 1 buçuk senedir, ekranda sararmalar başladı, ölü piksel falan da oluşmaya başladı. O nedenle değiştirmeyi düşünüyorum aslında genel olarak telefondan memnundum ama elden çıkarıp yeni telefon almayı düşünüyorum.

Bütçe 1600 maksimum. Biraz araştırdım o fiyata garantili note 4 bulabildim. Sizce almalı mıyım yoksa başka önerebileceğiniz bir telefon var mı? Ya da biraz daha bekle şöyle bi telefon çıkacak vs dediğiniz bir model var mı?

Teşekkürler şimdiden.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Note 4 ya da G4 alınır zaten o fiyata.

Başka da bakılmaz.

Hayırlı olsun şimdiden

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Parmak izi okuyucusu 5000 mah bataryası ile benim sana önerim lenovo vibe p1 olacaktır. Çok oyun oynamiyorsan ve fotograftan büyük beklentilerin yoksa bu cihazi gönül rahatlığıyla alabilirsin

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

1600 fiyat bandinda en guzel alinabilcek performansi iyi kamerasi guzel urunler samsung note 4 ve lg g4.

Bu ikisi arasindaki farklar sunlar. Oncelikle iki cihazda gundelik kullanimda performansli onu belirteyim.

Kamera konusunda, iki cihazda kamerada basarili performans sergiliyor ama lg g4 daha iyi bu konuda.

Batarya konusunda, samsung note 4 daha iyi.

Ekran konusunda, lg g4 daha iyi.

İslemci konusunda, iki cihazda benzer performans veriyor ama oyun konusunda samsung note 4 biraz daha iyi.

Kasa malzeme kalitesi, samsung note 4 aluminyum cerceveleri sayesinde daha premium bir his veriyor.

Beklentiniz hangi yondeyse bu gruplara gore secim yapabilirsiniz.

Piy@nist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

1600 fiyat bandinda en guzel alinabilcek performansi iyi kamerasi guzel urunler samsung note 4 ve lg g4.

Bu ikisi arasindaki farklar sunlar. Oncelikle iki cihazda gundelik kullanimda performansli onu belirteyim.

Kamera konusunda, iki cihazda kamerada basarili performans sergiliyor ama lg g4 daha iyi bu konuda.

Batarya konusunda, samsung note 4 daha iyi.

Ekran konusunda, lg g4 daha iyi.

İslemci konusunda, iki cihazda benzer performans veriyor ama oyun konusunda samsung note 4 biraz daha iyi.

Kasa malzeme kalitesi, samsung note 4 aluminyum cerceveleri sayesinde daha premium bir his veriyor.

Beklentiniz hangi yondeyse bu gruplara gore secim yapabilirsiniz.

Peki yazılım veya güncelleme desteği konusunda stabil olan cihaz hangisidir görkem hocam?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar merhaba, lg g3 sahibiyim yaklaşık 1 buçuk senedir, ekranda sararmalar başladı, ölü piksel falan da oluşmaya başladı. O nedenle değiştirmeyi düşünüyorum aslında genel olarak telefondan memnundum ama elden çıkarıp yeni telefon almayı düşünüyorum.

Bütçe 1600 maksimum. Biraz araştırdım o fiyata garantili note 4 bulabildim. Sizce almalı mıyım yoksa başka önerebileceğiniz bir telefon var mı? Ya da biraz daha bekle şöyle bi telefon çıkacak vs dediğiniz bir model var mı?

Teşekkürler şimdiden.
note 4 alınır g4 alınır pilim çok iyi olsun dersen lenovo vibe p1....

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Peki yazılım veya güncelleme desteği konusunda stabil olan cihaz hangisidir görkem hocam?

Yazılım güncellme hızı ve stabilitesi olarak lg g4 daha iyi. Arayüz konusunda lg g4 daha sade olduğu için daha az ram kullanıyor. Ama note 4 alırsanız arayüzünden takılma donma olmaz. Uzun süre kullandım şahsen olmadı. Hemde yazılımsal olarak tam anlamda kullandım. Memnun kaldım her konuda. Tecrübem bu yönde oldu.