¹ ChamPoinT ¹
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 595
Selam arkadaşlar RN8 sıfır kutulu ancak yurtdışı kayıtlı 1.600Tl sizce alınırmı ?
Selam arkadaşlar RN8 sıfır kutulu ancak yurtdışı kayıtlı 1.600Tl sizce alınırmı ?
IMEI kayıt ücreti ödenmiş mi?
Telefon iyi ama yurt dışı kayıtlı olduğu için IMEI kaydı yaptırman gerekiyor. Bunun ücreti de yanlış hatırlamıyorsam 1800 TL civarindaydi.
3.000 Tl verilmez ki ?Aynen IMEI kayıt yaptırılmadıysa alınmaz. Bu arada tanımadığın birinden alıyorsan IMEI kayıt konusunda dolandırabilir bilmiyorum. Ama büyük ihtimal IMEI kayıt yapılmamıştır. IMEI kayıt ücretiyle beraber 3600 TL'ye gelmiş oluyor üstelik garantisiz. Sıfır olarak garantili almanı öneririm.
Xiaomi Redmi Note 8 4GB/128GB Beyaz Akıllı Telefon Fiyatı ve Özellikleri Şu an 128 GB Modeli indirimde. 64 GB ile aynı fiyat
Klon imei atıyorlar o şekilde ucuza atılır, ama tekrar kapanma ihtimali var.Ben en son imei 40 Tl' ye yapmıştım.
Benim ki kapanmadı ama.Klon imei atıyorlar o şekilde ucuza atılır, ama tekrar kapanma ihtimali var.
Şans işi.Benim ki kapanmadı ama.
Klon IMEI'de var tabi ki. Ama yasal değil.Ben en son imei 40 Tl' ye yapmıştım.
Biraz sabırlı olun. RN8 bu senenin en çok satan modellerinden olduğu için daha stabilleştirmeye çalışıyorlar. Zaten Ağustosun sonu Eylül ün ortası gibi gelmesi lazım. (Ben de RN8 kullanıyorum)Ben kullanıyorum telefon performansı iyi ancak güncelleme konusunda sorunları var ağustos bitti miui 12 hala gelmedi.
Güncelleme gelince hemen yapmamanızı öneririm. 2 hafta falan bekleyin.Ben kullanıyorum telefon performansı iyi ancak güncelleme konusunda sorunları var ağustos bitti miui 12 hala gelmedi.
Klon İmei'yi azıcık bilgisayar bilen biri bile kendi atar.Çok kolay oluyor bu cihazlara :/Klon IMEI'de var tabi ki. Ama yasal değil.