1600 TL PC topladım nasıl?

AytugOzgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

APU sistem bi gaming pc toplamaya çalıştım. Doğru parçalarımı seçtim yoksa daha iyisi olur mu? Yardımcı olur musunuz?

Not : DDR4 takıntım var

http://i.hizliresim.com/6mLPkE.png

6mLPkE.png

AmdTek1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence biraz daha bekleyip amd nin zen serisi işlemicilerinden birini kunlanabilirsin eğer beyenmesen bile apuların fiyatı düşecektir ekran kartı olan bir sistem toplaman bence daha mantıklı ayriten şimdi amd bir sistem topladım internete testleri mevcut ddr3 ve ddr4 arasında gözlemlerime dayanarak performans farkı olmadığını gördüm.Şimdi bir sistem topladım sanırım bu fiyata en iyi sistem eğer beklersen amd nin zen işlemcileri ddr4 destkeli olacak o zamanda toplayabilrisin. Teşşekürler yanlışım varsa söyleyin artık yazım kurallarından ban yemekten bıktım lütfen banlamayın..

Ekli dosyalar

• sisitme.png
    sisitme.png
    110.2 KB · Görüntüleme: 559

AmdTek1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence biraz daha bekleyip amd nin zen serisi işlemicilerinden birini kunlanabilirsin eğer beyenmesen bile apuların fiyatı düşecektir ekran kartı olan bir sistem toplaman bence daha mantıklı ayriten şimdi amd bir sistem topladım internete testleri mevcut ddr3 ve ddr4 arasında gözlemlerime dayanarak performans farkı olmadığını gördüm.Şimdi bir sistem topladım sanırım bu fiyata en iyi sistem eğer beklersen amd nin zen işlemcileri ddr4 destkeli olacak o zamanda toplayabilrisin. Teşşekürler yanlışım varsa söyleyin artık yazım kurallarından ban yemekten bıktım lütfen banlam

NeroSparda

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Ana kart işlemci kombinasyonu olmamış. Bana kalırsa Skylake toplayın sonradan ekran kartı alırsınız. Skylake işlemcilerin içindeki onboard sizi idare ettirecektir. Çoğu oyunu low-medium açıyor.