Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar öncelikle.Boyum 1.74 ve kendimi kısa hissediyorum.10 gün sonra 16 yaşıma gireceğim.Annem 1.60,Babam 1.70. Geçen seneye kadar uzamadığımı düşünürdüm.Okulda 1.70 çıkmıştım.Bu sene 1.74 çıktım.Her gün yoğurt yiyorum,süt içiyorum.Arada voleybol basketbol oynuyorum.Önerilerinizi bekliyorum :)
Selamlar. Boyumu kafaya takıyorum. Babam 1.70 annem 1.60. Gecen sene 1.70 idim. Bu sene 1.74 oldum. Sizce 1.78 falan olur muyum? Haftaya 16 yaşıma gireceğim. Sakllarım tane tane çıkıyor. Bıyığımı 2 haftada 1 kesiyorum. Basketbol vb. şeyler ile 1.80'e yakın olmak istiyorum. Sizce mümkün mü...
Selamlar öncelikle.10 gün once 16 yaşıma girdim.Boyum 1.74,Babam 1.70,Annem 1.58.Geçen sene 1.70 idim.Basketbola başlayacağım.5 cm daha uzamak istiyorum.Sizce mümkün müdür ?
forum.shiftdelete.net
Bu sorunu aşabilmek için defalarca konu açmanıza hiiiç mi hiç gerek yok. Bana güvenin ve Forum Kurallar'ını bir kez daha okuyun.