Allah vermiş kardeşim illa ki öbür tarafta mükafatını verecektir... Burada kısasınız, o tarafta uzun, kim bilir.bir özgüven kalmıştı oda gitti![]()
Tahmin edeyim hiçbir sporla ilgilenmiyorsun?
Yok bu tavsiyelerle basliyorum
Sütü bolca içmesini tavsiye etmem. Demir emilimine neder olur ve saçları dahi dökülebilir. Dozunda alsa yeterliUzarsın.Bolca süt ürünleri de tüket.Sıkıntı yapma kendine akışına bırak.![]()
Kardeşim öncelikle bir doktora git. Ona göre bir yol izle. Öyle foruma konu açmakla olucak iş değil bu.16 yaşımdayım boyum 1.70 uzarmıyım daha fazla babamın boyu 1.84 ben 1.80 olsam bile yeter
özgüvenim gidecek diye çok korkuyorum lütfen cevaplayın
Sanırım ben de aynı sorun var çünkü 26 yaşına geldi.Saçın üst kısımları döküldü.Ben de sallamadım ama üst kısımlar bayağı gitti.Sütü bolca içmesini tavsiye etmem. Demir emilimine neder olur ve saçları dahi dökülebilir. Dozunda alsa yeterli
--- Gönderi Güncellendi ---
Kardeşim öncelikle bir doktora git. Ona göre bir yol izle. Öyle foruma konu açmakla olucak iş değil bu.
Doktordan sonra sporunuda yaparsın. Beslenmenede dikkat edersin. Belki doktor sana takviye olarak farklı yollar izleyecek
Kadeşim bende senle ayni durumdayim boyun uzadımı 1 yıl geçmiş üzerinden16 yaşımdayım boyum 1.70 uzarmıyım daha fazla babamın boyu 1.84 ben 1.80 olsam bile yeter
özgüvenim gidecek diye çok korkuyorum lütfen cevaplayın