Görkeem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,389
Canlı yayın
1. Yılın şerefine bir heykel diker umarım ?
Komik olan şey İmamoğlu'nun başarılarını sayacak olması, heyecanla bekliyorum hâlâ lafı uzatıyor ?Birader nedir komik olan, nedir bu kin ya da onyargi? Neyi paylasamiyorsunuz, derdin mi var?
İzleyeyim diyecemtim ama bir beledya başkanı 1 yılda 1.5 saat anlatacak kadar ne yapmış olabilir ?
İBB reklam daire başkanı Jack Reis yarın hepsi ile ilgili 1'er konu açar oradan görürüz nede olsa.
Konu açmasına ne gerek var Ak kardeşim. Nasıl olsa hepsini yalanlayıp büyük oyunu forum ümmetine göstereceksin.
Yalan iftira hakaret olmayan konu açılsın helal olsun demesinide bilirim ben. Ama yalan yanlış iftira konular açılınca SUSACAM mı ?
Daha dün adam Kaymakam İBB'yi çalıştırmamaya çalışıyor tarzı konu açmış. Ehliyeti olan 18 yaşında ki herkes bilir bir motorlu araç Plakası olmadan Tescil belgeleri olmadan vergisi Sİgortası yatırılmadan Trafiğe çıkamaz. Bunun cevabını ver diyom SİZ YANDAŞSINIZ deniyor. Cevap veremeden kaçıp gidiyor. ( Doğru söylemek yandaşlık mı oldu hemen ? )
82 milyonluk, 783.562 km²'lik ülkenin sorunlarını tartışmak yerine o belediye şu belediye dersen ben de sana yandaşsın derim. Muhalefeti bırak, ülkeyi yönetenlerin ekonomiyi getirdiği yere bak, Türkiye'nin uluslararası düştüğü duruma bak. Sen bunları eleştir bırak belediyesini, imamoğlusunu, chpsini. Eğer bunları eleştirmek yerine belediyeyi eleştiriyorsan yandaşın dik alası demeksindir ki öylesin zaten.
Arkadaşım sen sorunlu musun ?
Sabah akşam Ekrem İmamoğlu ile ilgili Konu açan sizsiziniz. Bende doğru olana helal olsun iyi oldu ama içinde yanlış iş olana veya yanlış bilgiler verilerek ALGI yapılmaya çalışanlara yanlış diyorum. Bu kadar basit.
( Her sıkıştığında bunu Hükümete yapıyor yiyorsa hükümedede aynısını söyle demek kadar saçma bir şey olamaz. O zaman onunla ilgili konuda aç cevabımı gör. )
Ben sabah akşam konu açma sorumlusu değilim ki banane. ( Hem kafanıza göre sabah akşam konu açacaksınız hemde cevap yazınca kısacaksanız. Sen istiyon hem biz çalalım hem biz oynayalım ) Kimse cevap vermesin bizim yanlışlarımız veya yalanlarımız yüzümüze vurulmasın.
Çoğul yazma çünkü konu açanlarla bir ilgi alakam yok. Özellikle yazdığın mesajlarda dikkatimi çekiyor, iktidarın kullandığı popüler kelimeleri sürekli büyük harflerle yazıyorsun. Bu da aslında her nerden araştırıp birşeyler öğreniyorsan o öğrendiğin şeylerin iktidarın yazdırıp çizdirdiği şeyler olduğu çok belli. O bilginin bir türlü ötesine geçemiyorsun.
Yalan yanlışı git iktidarın yüzüne vur. Bırak belediye yanlış yapsın düzeltilir, bırak chp yanlış yapsın o da düzeltilir ama ülkeyi yönetenler yanlış yaptığında o düzelmez. O yüzden muhalefeti eleştirmekten ziyade iktidarı yani ülkeyi yönetenleri eleştirmek daha mühimdir.
1 Saatte söylediği yalanlar 7 dakikada ortaya çıkmış ?
Adam boş değil ?
Canlı yayın
Brn sizin gibi olmayan işleri hatta kötülükleri övmem. Daha fazlası için eleştirirsinNe kadar nankör geliyonAdam SÜT dağıtıyor SÜT... Daha ne istiyon ? Allahtan belanı flan mı.