16 milyona tek tek hesap veriyor! İşte İmamoğlu’nun bir yılda yaptıkları…

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
izle bakalım da öyle konuş breh beee yok hayır

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
1. Yılın şerefine bir heykel diker umarım ?

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Birader nedir komik olan, nedir bu kin ya da onyargi? Neyi paylasamiyorsunuz, derdin mi var?
Komik olan şey İmamoğlu'nun başarılarını sayacak olması, heyecanla bekliyorum hâlâ lafı uzatıyor ?

Heh başladık, süt dağıtmış ama bilin bakalım anlaşılan firma kim ve kimin? ? ?

İstanbul kasasında para yokmuş, şuanda kasayı doldurduğunu iddia ediyor o zaman neden Başakşehir Hastanesi'ne yol yapacak paramız yok dedi? Hatta bu olayın hemen ardından bir yerlere tünel falan açıyordu bu. Ayrıca İBB pandeminin ortasında bu hastaneye yol yapmayı kabul etmeyince yol yapımını Karayolları üstlenmişti.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
İzleyeyim diyecektim ama bir beledya başkanı 1 yılda 1.5 saat anlatacak kadar ne yapmış olabilir ?

İBB reklam daire başkanı Jack Reis yarın hepsi ile ilgili 1'er konu açar oradan görürüz nede olsa.

Son düzenleme:

sappien

Asistan
Reaksiyon puanı
326
İzleyeyim diyecemtim ama bir beledya başkanı 1 yılda 1.5 saat anlatacak kadar ne yapmış olabilir ?

İBB reklam daire başkanı Jack Reis yarın hepsi ile ilgili 1'er konu açar oradan görürüz nede olsa.

Konu açmasına ne gerek var? Nasıl olsa hepsini yalanlayıp büyük oyunu forum ümmetine göstereceksin.

Son düzenleyen moderatör:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Konu açmasına ne gerek var Ak kardeşim. Nasıl olsa hepsini yalanlayıp büyük oyunu forum ümmetine göstereceksin.

Yalan iftira hakaret olmayan konu açılsın helal olsun demesinide bilirim ben. Ama yalan yanlış çarpıtma veya kasıtlı iftira üstüne konular açılınca SUSACAM mı ?

Daha dün adam Kaymakam İBB'yi çalıştırmamaya çalışıyor tarzı konu açmış. Ehliyeti olan 18 yaşında ki herkes bilir bir motorlu araç Plakası olmadan Tescil belgeleri olmadan vergisi Sİgortası yatırılmadan Trafiğe çıkamaz. Bunun cevabını ver diyom SİZ YANDAŞSINIZ deniyor. Cevap veremeden kaçıp gidiyor. ( Doğru söylemek yandaşlık mı oldu hemen ? )

sappien

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Yalan iftira hakaret olmayan konu açılsın helal olsun demesinide bilirim ben. Ama yalan yanlış iftira konular açılınca SUSACAM mı ?

Daha dün adam Kaymakam İBB'yi çalıştırmamaya çalışıyor tarzı konu açmış. Ehliyeti olan 18 yaşında ki herkes bilir bir motorlu araç Plakası olmadan Tescil belgeleri olmadan vergisi Sİgortası yatırılmadan Trafiğe çıkamaz. Bunun cevabını ver diyom SİZ YANDAŞSINIZ deniyor. Cevap veremeden kaçıp gidiyor. ( Doğru söylemek yandaşlık mı oldu hemen ? )

82 milyonluk, 783.562 km²'lik ülkenin sorunlarını tartışmak yerine o belediye şu belediye dersen ben de sana yandaşsın derim. Muhalefeti bırak, ülkeyi yönetenlerin ekonomiyi getirdiği yere bak, Türkiye'nin uluslararası düştüğü duruma bak. Sen bunları eleştir bırak belediyesini, imamoğlusunu, chpsini. Eğer bunları eleştirmek yerine belediyeyi eleştiriyorsan yandaşın dik alası demeksindir ki öylesin zaten.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
82 milyonluk, 783.562 km²'lik ülkenin sorunlarını tartışmak yerine o belediye şu belediye dersen ben de sana yandaşsın derim. Muhalefeti bırak, ülkeyi yönetenlerin ekonomiyi getirdiği yere bak, Türkiye'nin uluslararası düştüğü duruma bak. Sen bunları eleştir bırak belediyesini, imamoğlusunu, chpsini. Eğer bunları eleştirmek yerine belediyeyi eleştiriyorsan yandaşın dik alası demeksindir ki öylesin zaten.

Arkadaşım sen sorunlu musun ?
Sabah akşam Ekrem İmamoğlu ile ilgili Konu açan sizsiziniz. Bende doğru olana helal olsun iyi oldu ama içinde yanlış iş olana veya yanlış bilgiler verilerek ALGI yapılmaya çalışanlara yanlış diyorum. Bu kadar basit.

( Her sıkıştığında bunu Hükümete yapıyor yiyorsa hükümedede aynısını söyle demek kadar saçma bir şey olamaz. O zaman onunla ilgili konuda aç cevabımı gör. )

Ben sabah akşam konu açma sorumlusu değilim ki banane. ( Hem kafanıza göre sabah akşam konu açacaksınız hemde cevap yazınca kısacaksanız. Sen istiyon hem biz çalalım hem biz oynayalım ) Kimse cevap vermesin bizim yanlışlarımız veya yalanlarımız yüzümüze vurulmasın.

sappien

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Arkadaşım sen sorunlu musun ?
Sabah akşam Ekrem İmamoğlu ile ilgili Konu açan sizsiziniz. Bende doğru olana helal olsun iyi oldu ama içinde yanlış iş olana veya yanlış bilgiler verilerek ALGI yapılmaya çalışanlara yanlış diyorum. Bu kadar basit.

( Her sıkıştığında bunu Hükümete yapıyor yiyorsa hükümedede aynısını söyle demek kadar saçma bir şey olamaz. O zaman onunla ilgili konuda aç cevabımı gör. )

Ben sabah akşam konu açma sorumlusu değilim ki banane. ( Hem kafanıza göre sabah akşam konu açacaksınız hemde cevap yazınca kısacaksanız. Sen istiyon hem biz çalalım hem biz oynayalım ) Kimse cevap vermesin bizim yanlışlarımız veya yalanlarımız yüzümüze vurulmasın.

Çoğul yazma çünkü konu açanlarla bir ilgi alakam yok. Özellikle yazdığın mesajlarda dikkatimi çekiyor, iktidarın kullandığı popüler kelimeleri sürekli büyük harflerle yazıyorsun. Bu da aslında her nerden araştırıp birşeyler öğreniyorsan o öğrendiğin şeylerin iktidarın yazdırıp çizdirdiği şeyler olduğu çok belli. O bilginin bir türlü ötesine geçemiyorsun.

Yalan yanlışı git iktidarın yüzüne vur. Bırak belediye yanlış yapsın düzeltilir, bırak chp yanlış yapsın o da düzeltilir ama ülkeyi yönetenler yanlış yaptığında o düzelmez. O yüzden muhalefeti eleştirmekten ziyade iktidarı yani ülkeyi yönetenleri eleştirmek daha mühimdir.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Çoğul yazma çünkü konu açanlarla bir ilgi alakam yok. Özellikle yazdığın mesajlarda dikkatimi çekiyor, iktidarın kullandığı popüler kelimeleri sürekli büyük harflerle yazıyorsun. Bu da aslında her nerden araştırıp birşeyler öğreniyorsan o öğrendiğin şeylerin iktidarın yazdırıp çizdirdiği şeyler olduğu çok belli. O bilginin bir türlü ötesine geçemiyorsun.

Yalan yanlışı git iktidarın yüzüne vur. Bırak belediye yanlış yapsın düzeltilir, bırak chp yanlış yapsın o da düzeltilir ama ülkeyi yönetenler yanlış yaptığında o düzelmez. O yüzden muhalefeti eleştirmekten ziyade iktidarı yani ülkeyi yönetenleri eleştirmek daha mühimdir.

İnatla anlamak istemediğin bir şey var. Ben istediğimi istediğim şekilde yazarım. ( Nasıl sen yazabiliyorsan. )

Ne demek İBB yanlış yapsın CHP yanlış yapsın karışma sen git Hükümeti eleştir. Bana dersin ki yazdıkların içinde şu bilgiyi yanlış biliyorsun şu aslında öyle değil doğrusu şudur. bende haklısın ben yanlış biliyormuşum diyeyim gerekirse özür dileyim. Adam yalan yanlış konular açıyor kaç aydır. Bende altına kaynaklı dedilli doğrusunu yazıyom oda sus pus olup kaçıp gidiyor cevap veremiyor.

Ama doğrusunu yazınca sen zaten şusun şucusun yalakasın bilmemnesin diye laftalamanın anlamı nedir ? Her mesaj attığım konunun altında değerlendirilir ve benim yazdığım yanlış ise doğrusu yaz yüzüme vur bende REZİL OLAYIM burada. Ama sıkışınca hakaret vari konuşmaya gelmeyin.
Yada konu değiştirerek kıvırarak laf kalabalığı yaparak olayı saçma yerlere geçme olmasın lütfen.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

Temel Atmama töreni iyimiş :D ( Kim bilir o temel atmama töreni için kaç bin TL masraf edildi. )

Sonra üzücü gelen İBB'de iki itfaiyeci ölüyor ve ailelerine baş sağlığı bile dilememek büyük hata bence.

Sonra ulaşım ücretlerine KESİNLİKLE indirim yapacaz sembolik değerler olacak deyip yüzde 35 zammı finansal düzenleme deyip itelemeside iyimiş.

Ayrıca kanım dondu bu nasıl siyaset bir durakdan o kadar adam bindi deyip yalan çıkması tam bir rezillik...

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
1 saat 38 dakikanızı ben gibi boşuna çaldırmayın arkadaşlar;
Dakika 32:07'den önce duyamıyoruz yapılanları. Bu dakikalarda diyorki sn imamoğlu;
Veren el alan eli görmüyor kampanya yaptık çok güzel karşılık aldık. Dayanışma budur. Dayanışma ile süt dağıttık, üniversite öğrencisine eğitim desteği yaptık, elektrik faturalarını karşıladık. Ben mi yanlış anladım yoksa ?

Dayanışma ana başlığında yapılan yardımlarla bunları yaptığını çıkardım dinlediğimden.
Üretim ana başlığında ise süt almışlar üreticilerden, dayanışmadan gelen yardımlarla. Üretimi desteklemiş olmuşlar. Kent ormanı açtığını söylüyor 1 tane. Adalardaki atlara özgürlük vermiş. Sanırım bahsi geçen at başı yüksek meblağ ödenen, bir süre önce ortalığın karıştığı haber sanırım bu. Bütçe ile ilgili siyasete girdi bu konuda yönetim süresinin sonuna gelindiğinde bakmak lazım ne kadar borç bırakacak veya +ya çıkacak ona göre yorum yapmak daha sağlıklı olur.

Kalan borçlardan hiçbir zaman ağlanmayan bir yönetimi iddia eden kişiden 15 dakikadır borç dinliyorum uykum geldi. Yönetimini istanbullular görüyor, yönetim süresi dolduğunda artık muhasebe yapılır. Ya başkası, ya devam yada kötünün iyisi.

Fakat sn imamoğlununun bu denli uzatması bence hoş değil. Kendi kanalında paylaştığı bu içeriği kısaltabilirdi. Çok siyaset var içerikte, sürekli mızıklama ama o kaşlar hiç inmiyor aşağıya. Şanssızlığı ise yönetiminde covid salgını çıkması.

Aşağıdaki içerik daha başarılı olmuş. Öncesi sonrası şeklinde hızlı yapılan içerik daha akılda kalıcı olur. Bu denli uzun bir video ancak kanalına gelir getirir başkada birşey olmaz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şov yapma İmamoğlu iş yap. Yapılan iş zaten kendini gösterir.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Süre çok uzun sevabına dakika verin de dinleyelim ??
Yaptıklarını merak ediyorum. (Gündemi takip etmediğimden)
Umarım seçime kadar yatıp seçim öncesi çabalamaz sıkıldım bu mantıktan.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
1 yılı devirdi bahsedilen metro hatları daha İmamoğlu öncesinde AKP döneminde güzergahları ve durakları belirlenmiş hatlardı. En basit bir örnek vereyim M7 Kabataş Mecidiyeköy metro hattı 2015 yılında inşaata başladı seçimlere birkaç ay kala metro duraklarının çıkış noktalarında kazı ve inşaat başladı. Seçimlerden önce bu kazı noktalarının çevresindeki tellere AKP tarafından branda geçirildi İmamoğlu seçimleri kazandıktan birkaç ay sonra bile bu brandalar kalmaya devam etti sonrasında ise kendi adının olduğu brandalar ile değiştirtti. Sonuç şu ki bu hattın açılışını yaptığında zaten inşaatına çoktan başlanmış ve kendi zamanında bitimine denk geldiği bu metro hattını kendi yapmış gibi sahiplenecek. İşte ülkemizdeki en büyük problem bu siyasetçiler ve belediye başkanları başkalarının başladığı ve kendi döneminde bitmek üzere olan başarılı her şeyin üzerine konmayı çok seviyorlar.Metro hatlarını yeniden başlattığını söylüyor ama keşke yeni hatları tanıtsaydı. Bir de kurbağalıdere olayı var ki onu da 2016 yılında başlandı baştan beri biz yaptık havası ile bitirdik diyecek.Maltepe sahil alanı ve bisiklet yollarına laf eden zihniyet şimdi belediye yönetiyor. Şimdi bunları da İmamoğlu yaptı zihniyetini aşılarlar mı acaba

Son düzenleme:

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Videoyu dinlemeden yorum yapmak istemedim. Bugün bitirdim.

Yapılan hizmetlerin anlatılması güzel bir şey. Yapılan hizmetlerde eleştirilecek şeyler illa ki var. Anlatan hizmetlerin büyük şeyler olmadığını düşünüyorum. Ama büyük şeyler yapabilecek imkanlarının da olmadığını düşünüyorum. Bu tip şeyleri önceki İBB veya ABB de yapmıştır/yapıyordur zaten.

İmamoğlu'nun kendisinin de itiraf ettiği gibi koronavirüs nedeniyle oluşan bütçe açığı büyük şeyler yapabilmesini beklemiyorum. Öyle ki koronavirüs sadece İBB'nin değil tüm belediyelerin gelirlerini ciddi oranda azaltmış durumda. Ayrıca hükümet ile farklı partiler olması nedeniyle belediye bütçesi dışında devletten ekstra bir destek alamayacaklar.

Ayrıca İmamoğlu'nun söylediğine göre seçim öncesinde bir sonraki yıla ait İBB bütçesinin önceki yönetime avans verilmesi üzücü bir olay. Yine İmamoğlu'nun söylediği, İstanbul Kalkınma Ajansına ödenmesi gerekirken vaktinde ödenmeyen eski taksitlerin de yeni İBB yönetime yüklenmesi üzücü bir durum.

İBB'nin bilmediğimiz vakıf ve derneklere aktarılan parayı kesmesi bence doğru bir hareket. Para lazımsa bu vakıf ve dernekler valiliklerden gerekli izinleri alıp bağış toplayabilir.

Son düzenleme: