16.999,00 TL PC Toplama (MONSTER NOTEBOOK)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan otheR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

otheR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2753

en alttaki 16.000 TL küsür olanı almayı düşünüorum ama aslında ben masaüstünü daha cok seviorum fakat bunun gibi bir pc bulamadım sizce değermi buna bu kadar yoksa bu fiyata bunun gibi masaüstü pc toplanırmı yardımlarınızı bekliorum olmassa bunu alacağım.

Lütfen konuyu kirletmeyiniz ben sadece fikir almak icin buraya üye olmak istedim trol yada bu kadar para pc ye verilirmi demeyiniz

Merak edenler için söylüorum özel bir hastanede cerrahi uzmaniyim 28 yaşındayım 16 bin tl maaş alıyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yine troll %99.

1. İşini ve yaşını yazmak ( ne alakaysa ) ve maaşını yazmak aslında yalan söylüyorsunuz ve söylemediğinizi kanıtlamaya çalışıyormuş havası veriyor.

2. Dediğiniz laptop render işleri için, oyun için 10 binlik yeterde artar.

3. Bilgisayara 10 bin 20 bin vericek kişi gelipte forumlardan tavsiye beklemez.

4. Yine 10 bin 20 bin vericek kişi gelipte masaüstümü, laptopmu diye sormaz.

5. Zaten burda pot kırdın, 10 binlik 20 binlik pc alıcak kişi daha bilgisayarın oyun içinmi render içinmi olduğunu bilmeden gelip bunumu alsam şunumu alsam demez.

Kısaca anlamak çok basit zaten konunun troll olduğunu. Merak ettiğim ise amacınız nedir? yani 16 binlik kasayı size 5 dakikada toplarımda almayacağınız bir kasayı neden bana toplatıyorsunuz? hadi beni geçtim diğer yardım etmek isteyen arkadaşları?

Eskiden saf gibi kanıyordum bu tarz konularada artık kanmıyorum. Eğer bilgisayardan anlamıyorsanız zaten gidersiniz bir bilgisayarcıya ihtiyacınız neyse anlatırsınız onlar size bilgisayarı önerir. İnternetten en pahalı bilgisayarı bulup bumu şumu diye kimse sormaz (alıcaklar yani)

16 bin tl maaş alan doktorun render bilgisayarı ile işi ne? hadi hepsi doğuru diyelim ki %1 oda, yahu doktursun bu işleriden anlamak zorunda değilsin ama az çok bilgili olman lazım o kadar okul okumuşsun.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
28 Yaşında Cerrahi uzaman mı oldun. :) Türkiyenin aranan yeteneği sen olmalısın :mrgreen:

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Konu bana da inandırıcı gelmedi ama iyi niyetli bir şekilde bir cevap vereyim, başka düşünenler için yardımcı olabilir.

Özellikle Monster için böyle bir premium makine almak istiyorsanız ; arayın firmayı size o makineyle gelip sunum ve tanıtım yapıyorlar, her türlü testleri yaptırıp teknik manada doyurucu bütün bilgileri veriyorlar.

Şurdan biliyorum ; Bizim şirket müdürünün şahsına laptop almak için bir ara Monster firmasını aramıştık, adamlar gelip aynen dediğim gibi yaptılar, içinde oyun ve üst düzey grafik programları yüklü demo pc getirip tanıtım ve test yaptırdılar.

Hatta hala yeni bir model geldiği zaman arada bir adamlar telefonla arıyorlar tanıtım ister misiniz gelelim filan diye. bizim bilgi işlemci yok filan dediği halde ; almanıza gerek yok biz cihazı gelip gösterelim, katalog bırakalım bilginiz olsun diye de ısrar ediyorlar. Bu durum, kurumsal şirketlere özel bir şey olabilir ama o 16 binlik makineyi alacam dersen, hele ki doktorsan Hastaneye ayağına kadar (İstanbul içi) mutlaka senin ziyaretine gelirler diye düşünüyorum, çünkü sırf bu iş için özel bir ekibi var Monster firmasının.

Hala ciddi olabilme ihtimalini varsayarak sana bir forumdaş tavsiyesi ; Forum köşelerinde şu işi yapıyorum de ama şu kadar maaş alıyorum da deme, şık olmuyor. :)

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
1 lira üstüne ekle git 17bin liraya doğru dürüst bir bilgisayar al ;)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Öyle bir tespit yaptım ki, konu sahibi daha girip mesaj bile yazmamış :D yavaş yavaş dedektif olma yolunda ilerliyorum güzel :) Yeni nickim: Troll Bulucu Vikings :mrgreen:

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Şu 10bin TL ye, 15bin TL ye sistem toplayacak olan gelip forumdan yardim istemez sözüne de tavım he. Para olunca vahiyle bilgi mi geliyor beyine anlayamadim?