1500 TL'ye kadar telefon önerileri

Teknodemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkeze mrblar reeder p10 gercekten mükemmel bir telefon 3 gb ram hız konusunda mükemmel sarzı tam 2. Gün gidiyor uzun yıllar samsung kullandım ama bunu kullanmaya başlayınca evet dedim bu fiyata gercekten harika tavdiye ederim..

iTyreese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyfendi lütfen ciddi cevap verin
Uzun bir araştırma yaptım note 4 için gidip geldim sonra baktım ki özellikle reeder p10s olmak.uzere bu p10s ve mi5 tasarımı beni cezbediyor. İkisinden birini alacağım. Arkadaş bilen biri gibi gözüküyor merakla cevabını bekliyorum.
aptal derken çinli markaya söyledi size değil '' aptal çinli markalar''
--- Gönderi Güncellendi ---
P10s Mi Via A1'mi?

iTyreese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Via A1 Ve P10s Farkı cok az. Neredeyse herşeyi aynı bazı şeyler hariç. Via A1Mi p10s mi

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Ve ben de aynı şekilde destek için aptal çinli marka dedim. xiaomi ile bi derdim yok hatta eski powerbankim xiaomi [emoji23]

ghostt15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim bende senin gibi bayağı araştırdım sonra baktım bu işin sonu yok Lenovo k5 note aldım iyiki almışım diyorum . 1050 TL civarında para da cebinde kalmış olur. Üstün özellikler istemiyorsan gayet yeterli. Tek sıkıntı kulakliktan az ses geliyor yalnız başınayken sesi yeterli ama kalabalıkta dışarıdaki sesleri duyuyorsun o da pek önemli değil giderilebilir bir sorun. Kamerası üst düzey değil. Profesyonel fotoğraf çekmiyeceksen seni kesinlikle tatmin eder. Sonuçta verdiğin para belli. Yüksek grafikli oyunları pek oynamadım ama sıkıntı yaratmaz kasmaz. Ayrıca diğer telefonlarla karsilastirdigimda islrmcisi çok az ısınıyor. Şarjı da 1 günü çıkarıyor. Hoparlör iyi Dolby ses sistemiyle ayarlayabilirsin istediğin şekilde. Şimdilik deneyimlediklerimi sana aktardım. Orta segmentte en iyi cihazlardan biri bence.

Gökçen Çekiç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce p10s mi xiaomi mi5 mi
İthalatçı garantili olması zerre umrumda değil garanti meselesine takmıyorum.
Reeder p10sin grafik birimi mi5in kinden daha güçlü gibi sanırım bilmiyorum yardımcı olur musunuz
--- Gönderi Güncellendi ---
Sizce p10s mi xiaomi mi5 mi
İthalatçı garantili olması zerre umrumda değil garanti meselesine takmıyorum.
Reeder p10sin grafik birimi mi5in kinden daha güçlü gibi sanırım bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Açıkçası xiaomi mi5 kullanmadım onun hakkında hiçbir fikrim yok ama p10s ten memnunum şuan sıkıntı yaşamadım.