nuclearmoonrise
Doçent
teşekkürler
aptal derken çinli markaya söyledi size değil '' aptal çinli markalar''Beyfendi lütfen ciddi cevap verin
Uzun bir araştırma yaptım note 4 için gidip geldim sonra baktım ki özellikle reeder p10s olmak.uzere bu p10s ve mi5 tasarımı beni cezbediyor. İkisinden birini alacağım. Arkadaş bilen biri gibi gözüküyor merakla cevabını bekliyorum.
Reeder trollerini avlamak için yaptım bu yorumu zatenaptal derken çinli markaya söyledi size değil '' aptal çinli markalar''
İkiside çöp modeller ben almazdım açık ve net söylüyorum başka modellere yönelVia A1 Ve P10s Farkı cok az. Neredeyse herşeyi aynı bazı şeyler hariç. Via A1Mi p10s mi
mesela? mi5 güvenemiyorum almak istesemde ailem alıdrmaz bana. mağazadan gidip alıyorz biz cihazlarİkiside çöp modeller ben almazdım açık ve net söylüyorum başka modellere yönel
--- Gönderi Güncellendi ---Sizce p10s mi xiaomi mi5 mi
İthalatçı garantili olması zerre umrumda değil garanti meselesine takmıyorum.
Reeder p10sin grafik birimi mi5in kinden daha güçlü gibi sanırım bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Açıkçası xiaomi mi5 kullanmadım onun hakkında hiçbir fikrim yok ama p10s ten memnunum şuan sıkıntı yaşamadım.Sizce p10s mi xiaomi mi5 mi
İthalatçı garantili olması zerre umrumda değil garanti meselesine takmıyorum.
Reeder p10sin grafik birimi mi5in kinden daha güçlü gibi sanırım bilmiyorum yardımcı olur musunuz