1500 tl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chorumlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chorumlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yeni bi telefon almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım fiyat sınırı 1500 tl

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Meehaba,

Beklentileriniz, aklinizdaki kriterler, sizin icin en onemli olan ozellik nedir?

Ona gore bir cihaz onerelim.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Performans icin asus zenfone 2 32gb, sony xperia z3c, sony m5, sony xperia z2.

Bu cihazlar peformansli urunler. Ama sony m5 in mediatek islemciden dolayi optimizasyon ve guc tuketimi konularinda sikintisi var. Kamerasi ve islemci performansi guzel.

Sony z2 nin ve z3c nin performansi guzel ama kameralari pek.iyi sayilmaz. Kasa malzemeleri ve pili cok iyi.

Zenfone 2 hem fiyati uygun hemde kameranin foto kalitesi fiyatina gore iyi. Kasa plastik. Batarya iyi. 1300tl.

Veya ios grubuna bakiyorsan iphone 5s bu fiyata dustu. Guzel urun ama biraz eski kaldi gibi. Guncelleme aldikca yavaslamaya basladi artik. Ayrica batarya kotu.

Bir diger tavsiyem ise butceni biraz arttirabiliyorsan lg g4 al. Hem guzel performans veriyor hemde ekrani kamerasi harika. Kipada 1650tl.

Yok ben butcemi arttiramam dersen guvenilir biryerden iki uc aylik temiz kullanilmis bir samsung s6 veya samsung note 4 al. Ben.senin.yerinde.olsam guvenilir biyer bulup boyle yapardim cunku s6 ve note 4 kamera ve islemci performansi bakimindan cok.iyi cihazlar.

Ya 150 daha ver g4 al ki tavsiye ederim. En ustte tavsiye ettiklerimden daha iyidir. Yada ikinci el temiz s6, note 4 al bunlar cok.iyi urunler memnun kalirsin.

OmarPS33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni bi telefon almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım fiyat sınırı 1500 tl
Bütçeyi biraz zorlayip 1550 TL ye kliksa yada gittigidiyor gibi yerlerden LG G4 almalisin. Aradigin performans ve kamera ozellikleri bu telefonda çok iyi.

portios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer 4 ultra piksel kamera sizi rahatsız etmezse HTC one m8 de bir bakmanızı tavsiye ederim ; şu anda hepsiburada kampanya fiyatı 1.499₺.

Sky Kite

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçenizi az daha artırabilirseniz LG G4 derim. Zenfone 2 den bir tık daha önde ve daha iyi bir cihazdır.