Su tankı
Doçent
1500 tl bilgisayar tavsiyesi varmı toplanırmı almıyacağım ama şimdiden bakıcam aile baskısı yüzünden 1500 tl
1500 e anakart ve işlemci olmuyor artık. 2500 e güzel bir sistem toplanır 4 5 yıl götürecek.1500 tl bilgisayar tavsiyesi varmı toplanırmı almıyacağım ama şimdiden bakıcam aile baskısı yüzünden 1500 tl
Hmm söylerim 2000 tlye olurmu1500 e anakart ve işlemci olmuyor artık. 2500 e güzel bir sistem toplanır 4 5 yıl götürecek.
Biraz zor... 2. El ekran kartı ve 2. El işlemci almak gerekir o zamanHmm söylerim 2000 tlye olurmu
Tamam büyük ihtimalen 7 ay sonra falan alırım biraz dolar düşer belkiBiraz zor... 2. El ekran kartı ve 2. El işlemci almak gerekir o zaman
Monitörünüz var mı?Hmm söylerim 2000 tlye olurmu
Hayır şuanlık hiçbir donanım parçası yokMonitörünüz var mı?
Monitör yerine evdeki televizyon yada 2. El 100 TL lik bir monitör alabilirsiniz.Hayır şuanlık hiçbir donanım parçası yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama klavye mouse gibi şeylere ek ücret harcamam onlar var
2.el bir monitor iyi olur heraldeMonitör yerine evdeki televizyon yada 2. El 100 TL lik bir monitör alabilirsiniz.
Ankarada toplayabileceğim mağaza varmıMonitör yerine evdeki televizyon yada 2. El 100 TL lik bir monitör alabilirsiniz.
Bu zamanda 2. El daha mantıklı hatta 2. El bir sistem var UYGUN FİYATA 2 YIL GARANTİLİ 1 YIL KASKOLU OYUN BİLGİSAYARI ACİL - Asus Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 841814751 2000tl ve daha iyi.2.el bir monitor iyi olur heralde
Hocam sinerji den kredi kartı ile alabilirsiniz ankarada gönderim var. Ankarada vatan bilgisayardan toplayabilirsin ama o fiyata bir mağazada internet teki pc kadar performans beklemeyin.2.el bir monitor iyi olur heralde
Ankarada toplayabileceğim mağaza varmı
Sıfır toplayacağım ben(ben 2. Ele karşı değilim sadece sıfır toplamak istiyorum)Bu zamanda 2. El daha mantıklı hatta 2. El bir sistem var UYGUN FİYATA 2 YIL GARANTİLİ 1 YIL KASKOLU OYUN BİLGİSAYARI ACİL - Asus Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 841814751 2000tl ve daha iyi.
Sinerji sadece internettemi varBu zamanda 2. El daha mantıklı hatta 2. El bir sistem var UYGUN FİYATA 2 YIL GARANTİLİ 1 YIL KASKOLU OYUN BİLGİSAYARI ACİL - Asus Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 841814751 2000tl ve daha iyi.
Hocam sinerji den kredi kartı ile alabilirsiniz ankarada gönderim var. Ankarada vatan bilgisayardan toplayabilirsin ama o fiyata bir mağazada internet teki pc kadar performans beklemeyin.
Bütçeyi arttırmann lazım o zaman.Sıfır toplayacağım ben(ben 2. Ele karşı değilim sadece sıfır toplamak istiyorum)
Monitörü ikinci el alırım sistem 2500 tlye toplarım bence olurBütçeyi arttırmann lazım o zaman.
2500 TL ye benim gösterdiğim yoldan gidin. Toplayacağız zaman bana ulaşMonitörü ikinci el alırım sistem 2500 tlye toplarım bence olur
Tamam2500 TL ye benim gösterdiğim yoldan gidin. Toplayacağız zaman bana ulaş