zekitopal
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar 1500 tl bütçem var telefon önerebilir misiniz
çıkamam malesefAslında bu bütçede çok fazla seçenek yok. Eğer bu fiyata çıkabilirseniz kesinlikle m30s:
![]()
Samsung Galaxy M30s (Çift SIM) Pasifik Mavisi - Türkiye Garantili Fiyatı - Trendyol
Samsung Galaxy M30s (çift Sım) Pasifik Mavisi - Türkiye Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Xiaomi mi a3 öneririm.arkadaşlar 1500 tl bütçem var telefon önerebilir misiniz
redmi 8 64 gb tavsiye ederimarkadaşlar 1500 tl bütçem var telefon önerebilir misiniz
1500 tl ye alınacak telefon realme 5i dirarkadaşlar 1500 tl bütçem var telefon önerebilir misiniz
arkadaşın dediği gibi bence redmi 8 en iyi seçenek. Bu bütçe ile Samsung'a göz bile atma ayrıcaarkadaşlar 1500 tl bütçem var telefon önerebilir misiniz
meizu x8 al profil fotoğrafından oyun oynadığın anlaşılıyor realme 5i diyorlar ama realme 5i kasıyor oyun oynarken redmi 8 sakın alma o zaten hiç oyun oynatamıyor mi a3 de güzel ama arada sırada kasıyor meizu x8 daha iyi oynatıyor oyun p smart 2019 un da kamerası sesi çok kötüo da oynatır ama en iyi x8 oynatırr 1500 tl bütçem var telefon önere
Bende kullanıyorum şuan o telefonu kesinlikle ama kesinlikle öneriyorum Huawei alma xiaomi alP Smart 2019. Ben kullanıyorum o yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyorum![]()
arkadaşlar 1500 tl bütçem var telefon önerebilir misiniz