1500 tl lik oyun için bilgisayar önerisi...

sevket97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aklıma gelmişti, bir virgülün ne kadar önemli olduğunu görüyorsunuz.
Çalış, baban gibi eşek olma.
Çalış baban gibi, eşek olma hesabı :)
aynen kardeşim :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu tam kestirilemez. Gelecek teknelojiyi tam bilmiyoruz. Belki devasa grafikli oyunları optimizeyi çok iyi yapacaklar ve çok sistem istemeyecek.. belkide sistem gereksinimi çok fazla oyunlar çıkıcak tam tersi şekilde.. Ama günümüz standartlarında oyun performansı üst seviye oyunları akıcı oynamak için 2 yıl, sorun yaşamadan kullanmak 4 yıl gibi süre eder.. 5. yıl değiştirmek istersiniz cıkan oyunlara göre bu dahada erken olabilir :)
eyvallah kardeşim saol teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ozaman ben bu bilgisayarı alırım 2 bilemedin 3 yıl sonra ekran kartını değiştirrim sorun kalmaz :)) yarın alıcam inşallah bi aksilik çıkmaz :D biraz acele mi karar verdim ne dasdsad :D :D :D

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
aynen kardeşim :D

eyvallah kardeşim saol teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ozaman ben bu bilgisayarı alırım 2 bilemedin 3 yıl sonra ekran kartını değiştirrim sorun kalmaz :)) yarın alıcam inşallah bi aksilik çıkmaz :D biraz acele mi karar verdim ne dasdsad :D :D :D

Nette incelemelerine bak modeli yazıp.. youtubede oyun performanslarını izle :) hafta sonu alırsın iyice karar verirsen :)

sevket97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nette incelemelerine bak modeli yazıp.. youtubede oyun performanslarını izle :) hafta sonu alırsın iyice karar verirsen :)
aynen su an oturdum onlara bakıcam :D

su an bakıyorum sanırım pişman olmuyacağım teşekkürler bilgisayarı aldıktan sonrada sizinle görüş paylaşmak isterim...

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@|BLacK kardes bi avantaji yok demissin hatta bi 640 etmiyor demissin ama arkadasim daha gecen hafta aldi. Malum yaz geldi bizde bilgisayar aliyoruz. O casper aldi 645m vardi crysis i acamadi hatta actiginda o kadar isindi ki core temp ile baktigimizda 100 vardi pc. Bende aynisini alacaktim ama bilgisayar mühendisliginde okuyan komsum amd yi önerdi. Aklimda hic yoktu asla sevmezdim hatta güvenemeyip forumlara baktim. Benchmark testlerinde amd 7670 nvidia 645m i cok rahat gciyor. Hatta amd a10 i7 ye cok yaklasiyo arasinda fark yoktu. Bende amd ekran kartli islemcili bilgisayar aradim lenovo yu buldum gayet hizli stabil ve oyunlarda isinma donma gibi seyler hic yasamadim.

sevket97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@|BLacK kardes bi avantaji yok demissin hatta bi 640 etmiyor demissin ama arkadasim daha gecen hafta aldi. Malum yaz geldi bizde bilgisayar aliyoruz. O casper aldi 645m vardi crysis i acamadi hatta actiginda o kadar isindi ki core temp ile baktigimizda 100 vardi pc. Bende aynisini alacaktim ama bilgisayar mühendisliginde okuyan komsum amd yi önerdi. Aklimda hic yoktu asla sevmezdim hatta güvenemeyip forumlara baktim. Benchmark testlerinde amd 7670 nvidia 645m i cok rahat gciyor. Hatta amd a10 i7 ye cok yaklasiyo arasinda fark yoktu. Bende amd ekran kartli islemcili bilgisayar aradim lenovo yu buldum gayet hizli stabil ve oyunlarda isinma donma gibi seyler hic yasamadim.
hocam o konuda haklı olabilirsin bende karşılaştırdığımda 645m in daha iyi olduğunu gördüm..benim alacağım bilgisayarım ekran kartı GTX660M ve bu iki karttan daha iyi olduğu görşündeyim :) Tavsiyem Nvidia dan şaşma derim :D

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Eywallah saolasin ama ben artik aldim amd yi ve cok memnunum :)