1500 tl civarı telefon önerisi

wade3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1200-1700 tl arası bütçem var ve telefon önerilerinizi bekliyorum. Aradığım özelliklerden bazıları şunlar :
1. kamerası 5mp+
2. ram 512mb +
3. Büyüklük 4 - 4.2 inç civarı
4. telefon hafızası iyi (1 gb civarı)
5. işlemcisi 1.4 ghz veya daha iyi
6. flash desteği olan
7. android işletim sistemi tercih ederim ama çok da önemli değil
8. oyunları kasmadan oynayabileceğim bir telefon arıyorum
Aklıma gelenler bunlar. Şimdiden teşekkürler önerileriniz benim için önemli :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Xperia Z, Galaxy S4, Htc One bulabilirsin bu fiyata :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran boyutunu 4ile 5 yaparsan daha iyi sonuçlar bulursun çünkü dediğin boyutlar kücük

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1200 liralik telle 1700 arasindaki tel ozelliklerinin arasinda daglar kadar fark olur.

HTC one al

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1200 liralik telle 1700 arasindaki tel ozelliklerinin arasinda daglar kadar fark olur.

HTC one al

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc one bulman imkansız bence ama lumia 920 bulabilirsin ya da xperia z al geç

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de xperia z düşünüyorum ama ses sıkıntısı var diyorlar. Siz ne düşünüyosunuz ?

hsynktn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben senin yerinde olsam htc one almaya calisirim, bulamasamda o butceyle iphone alirdim

mustafa sarı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum LG OPTİMUS G al nedeni ise hem bu telefonların hepsiyle kafa kafa ya gidiyor hemde fazla bilinmeyen bir özelliği var oda telefon başkasının eline geçtiğinde senin e mail adresine mesaj geliyor telefonun nerede olduğunu harita üzerinden gösteriyor bir de okişinin elindeyken telefon kullanılamıyor yani e mailin üzerinden telefonu açıp kapaya biliyorsun neden se incelemelerde bu muhteşem özelliğnden bahsetmiyorlar dayımda olduğundan biliyorum dayımda shift delete de yani bu sitede görev yapıyor düşünün artık telefonu en yi anlayan kişi g kullanıyor gerisi faso fiso arkadaşlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Samsung Galaxy S3 Öneririm.

aradığın her özellik var . :)
ya bigit ya ne samsungu lg optimus g hem fiyatı da ucuz şahane bir telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum LG OPTİMUS G al nedeni ise hem bu telefonların hepsiyle kafa kafa ya gidiyor hemde fazla bilinmeyen bir özelliği var oda telefon başkasının eline geçtiğinde senin e mail adresine mesaj geliyor telefonun nerede olduğunu harita üzerinden gösteriyor bir de okişinin elindeyken telefon kullanılamıyor yani e mailin üzerinden telefonu açıp kapaya biliyorsun neden se incelemelerde bu muhteşem özelliğnden bahsetmiyorlar dayımda olduğundan biliyorum dayımda shift delete de yani bu sitede görev yapıyor düşünün artık telefonu en yi anlayan kişi g kullanıyor gerisi faso fiso arkadaşlar

Sağol dostum da diğer özellikler bakımından xperia z ve s4 yanında biraz güçsüz LG