• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

1500-2000 tl arası telefon önerisi

yunus2554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar benim çok büyük bir sorunum var
1f642.png
. Yaklaşık 4 senedir. Turkcell maxi plus 5 kullanıyorum ve artık bezdim. Sürekli telefon almak istiyordum ama maddiyattan dolayı bir türlü alamadım. Son 6 aydır çalıştığım için maddi sorunlar azaldı. Aslında asus zenfone 3 deluxe almak istiyordum. Ama çok geçikti ve muhtemelen hem eski hemde pahalı olacak çıkınca. Normalde 2000-2500 ü gözde çıkarmışken şuanda 1500-2000 arasını kesinlikle geçmek istemiyorum. Telefonlarda bazı takıntılarım var. 1. ram 2. göze batmayan kalınlıkta ekran çerçeveleri, 3. 3-4 sene en azından normal kullanımda sıkıntı çıkarmaması. Yardımcı olursanız sevinirim.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Bu fiyat aralığında tavsiye ettiğim ürünler;

• Lg G5
  • Samsung note 5
  • Samsung s6( pil süresi iyi değil ama güzel cihazdır. )
  • Xiaomi mi5
Tavsiye listem 2000 tl'den 1500'e doğrudur. Fakat xiaomi mi5 performans konusunda note 5 ve s6'dan daha iyi bir cihazdır. Fiyat konusunda 1150 tl olan mi5 de f/p ürünüdür. Ama marka önemli diyorsanız o zaman lg g5 bu konuda size tavsiye edebileceğim güzel bir üründür.

yunus2554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
marka önemli değil aslında ben xiaomi mi5s n11 de 1600 tl ona biraz aklım gidiyor. Lg g5 tasarımı sanki iyi değil arkası bir garip pek içime sinmedi. Birde arkası cam olan telefonlara karşı bir negatiflik var. Sonuçta telefon bu düşer illaki arkasının cam olmasını anlamıyorum ben

M

Murat Burç

SDN Okuru
marka önemli değil aslında ben xiaomi mi5s n11 de 1600 tl ona biraz aklım gidiyor. Lg g5 tasarımı sanki iyi değil arkası bir garip pek içime sinmedi. Birde arkası cam olan telefonlara karşı bir negatiflik var. Sonuçta telefon bu düşer illaki arkasının cam olmasını anlamıyorum ben
G5 kamera olarak daha üstün ekran olarak da aklında bulunsun

yunus2554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Nedense g5 in amiral gemisi olduğuna inanasım gelmiyor. Metalin üzerine kaplama yapmak nedir? İç çerçevelerde fazla bence.

yunus2554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
2000 tl veriyorsam haketmesi lazım bence. Asgari ücret 1300 tl olan bir ülkede 2000 tl veriyorsam bi zahmet içine dışına bakayım.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Mi 5 ile mi5s arasında çok aman aman farklılıklar yok. 1600 tl olan bir mi5s almak yerine 1150 tl'ye mi5 alırsanız kaybınız olmaz. Aksine video çekmeyi seven bir kullanıcıysanız mi5s almak sizin için pek doğru bir tercih olmaz çünkü mi5s'in optik imaj sabitleyicisi yok. Buda video çekimlerinde ois'i olan mi5'i daha başarılı kılıyor. Bu noktada karar sizin tabiki ben hemen hemen aynı özellikleri sunan bir cihaz için fazla para vermenize gerek olmadığı düşüncesindeyim.

Lg g5 tasarım konusunda fazla negatif eleştiriler aldı. Bu noktada yorumlar kişiden kişiye değişmekle beraber zevkler ve renkler kullanıcıya ait olduğu için olumlu yada olumsuz birşey demek doğru olmaz. Ama şu açıdan bakarsanız; market fiyatı 2400-2600 tl olan bir cihazl 1600-1700 liraya alıyorsunuz, rakiplerine çok yakın özelliklerine sahip bir cihazı 2500 liraya değilde 1700 liraya alıyorsunuz, bence bu bile insanın kulağına oldukça mantıklı bir alışveriş gibi geliyor. Tabiki karar sizin. Ben mi5'i de g5'i de tavsiye ederim. İkiside beğendiğim modeller. Bütçenize göre karar sizde..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar benim çok büyük bir sorunum var
1f642.png
. Yaklaşık 4 senedir. Turkcell maxi plus 5 kullanıyorum ve artık bezdim. Sürekli telefon almak istiyordum ama maddiyattan dolayı bir türlü alamadım. Son 6 aydır çalıştığım için maddi sorunlar azaldı. Aslında asus zenfone 3 deluxe almak istiyordum. Ama çok geçikti ve muhtemelen hem eski hemde pahalı olacak çıkınca. Normalde 2000-2500 ü gözde çıkarmışken şuanda 1500-2000 arasını kesinlikle geçmek istemiyorum. Telefonlarda bazı takıntılarım var. 1. ram 2. göze batmayan kalınlıkta ekran çerçeveleri, 3. 3-4 sene en azından normal kullanımda sıkıntı çıkarmaması. Yardımcı olursanız sevinirim.
xiaomi mi 5 , lg g5 birde kalem ve büyük ekran için note 5 öneririm.

alacaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
IPHONE SE al direk başka telefon düşünme ..

GezginBoa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
LG den uzak dur da ne alırsan al. LG G4 bootloop sorunu diye google'a yazabilirsin, ben şu anda hakem heyeti kararını bekliyorum paramı geri alabimek için. Müşteri memnuniyeti 0 olan bir firma.

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
2000 tl ye kadar 2 telefon önerim var bir tanesi 1150 tl bir tanesi 1700
Xiaomi mi 5 ve LG G5 ikisininde performansı yakın kamera ve ekran önemliyse LG G5 öneririm
4 gün sonra Zenfone 3 Türkiyede çıkacağı açıklandı onada bakabilirsin 1200-1300 tl civarında olucak ama onun performansı önerdiklerimden daha düşük Türkiye garantili olsun istiyorsan inceleyebilirsin özellikleri üst segmente göz kırpıyor

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Bende arkadaşların görüşüne katılıyorum. Zte Axon 7 - Lg G5 - Samsung S7 (üste biraz daha eklersen)
Fakat Zenfone 3 galiba Vodafone ile satışa çıkacak gibi. Genelde telefonlar ilk çıktıkları zaman gsm firmalarının taksitli seçenekleri çok uygun oluyor.(neredeyse peşin fiyatına taksitli alınabiliniyor) Bunu göz önünde bulundur.

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Mate 8 almanızı öneririm arayüz stabil ve pil performansı çok iyi bir cihaz ayrıca huaweinin sitesi de android 7 avrupa dosyası mevcut

yunus2554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Mi 5 ile mi5s arasında çok aman aman farklılıklar yok. 1600 tl olan bir mi5s almak yerine 1150 tl'ye mi5 alırsanız kaybınız olmaz. Aksine video çekmeyi seven bir kullanıcıysanız mi5s almak sizin için pek doğru bir tercih olmaz çünkü mi5s'in optik imaj sabitleyicisi yok. Buda video çekimlerinde ois'i olan mi5'i daha başarılı kılıyor. Bu noktada karar sizin tabiki ben hemen hemen aynı özellikleri sunan bir cihaz için fazla para vermenize gerek olmadığı düşüncesindeyim.

Lg g5 tasarım konusunda fazla negatif eleştiriler aldı. Bu noktada yorumlar kişiden kişiye değişmekle beraber zevkler ve renkler kullanıcıya ait olduğu için olumlu yada olumsuz birşey demek doğru olmaz. Ama şu açıdan bakarsanız; market fiyatı 2400-2600 tl olan bir cihazl 1600-1700 liraya alıyorsunuz, rakiplerine çok yakın özelliklerine sahip bir cihazı 2500 liraya değilde 1700 liraya alıyorsunuz, bence bu bile insanın kulağına oldukça mantıklı bir alışveriş gibi geliyor. Tabiki karar sizin. Ben mi5'i de g5'i de tavsiye ederim. İkiside beğendiğim modeller. Bütçenize göre karar sizde..
Zenfone 3 deluxe şuanda birkaç yerde satılıyor aslında almayı çok istiyordum ama 2600 tl vermek koyuyor insana. Yani 2600 verilirmi dedim kendi kendimi hatta 2000 bile bana artık fazla geliyor. Aslında biraz daha düşündüğümde benim için fiyat performans dengesi çok önemli. Lenovo p2 modeli aralıkta çıkacak deniyor. Muhtemelen onu alabilirim. Xiaomi mi5 de çok seviyorum ama arkasının cam olması bana itici geliyor herhangi bir telefon için. Sanki kırılmaya hazır telefon hissiyatı oluşturuyor.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Android isterseniz Note 5 öneririm. Her konuda cidden amiral gemi olmayı hak ediyor.

İ