1500 - 2000 Arası Öneriler

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Selamlar, 2 aydır telefon alacağım diyip alamıyorum bu kararsızlık beni bitirecek sanırım. İlk başta Huawei M10 Pro fikriyle girdim piyasaya akabinde o kadar para vermeme kanısına vardım çünkü elde avuçta pek bir şey kalmayacaktı. Neyse lafı çok uzatmayacağım ve bu son konum olsun istiyorum. 2000 bandını çok fazla aşmak istemiyorum. Mobil oyunlarla aram yok o yüzden oyuna göre göre öneride bulunmayın lütfen. Aktif olarak sosyal medya falan kullanıyorum. Tek beklentim, başarılı bir ön kamera ve stabillik ve akıcılık. Şu an Lenovo Vibe P1 kullanıyorum ve kanser olmak üzereyim bir an önce karar verip telefon derdinden kurtulmak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

- Sony önermeyin lütfen leş gibi tasarımından ötürü istemiyorum.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Xiaomi Mi 6 güzel bir seçim olacaktır ama dolar yükseldi keşke önceden hemen alsaydınız tüm tellere neredeyse 100TL zam geldi.

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Xiaomi Mi 6 güzel bir seçim olacaktır ama dolar yükseldi keşke önceden hemen alsaydınız tüm tellere neredeyse 100TL zam geldi.
evet cihaz güzel fakat xiomi mi note3'ten sadece işlemci olarak farklı diye tahmin ediyorum. Zaten oyunlarla pek aram yok işlemci farkını o kadar hisseder miyim?

Rovsen Aga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam lutfen yardimci olurmusunuz xiaomi redmi 5 plus ile honor 9 lite arasinda git geldeyim hangisini iyi ?

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
selam lutfen yardimci olurmusunuz xiaomi redmi 5 plus ile honor 9 lite arasinda git geldeyim hangisini iyi ?
Kamera önemliyse 9lite
Performans önemli ise 5plus

---- Mesajlar birleştirildi ----

[/QUOTE]="serkanbudakli, post: 4550582, member: 485945"]Selamlar, 2 aydır telefon alacağım diyip alamıyorum bu kararsızlık beni bitirecek sanırım. İlk başta Huawei M10 Pro fikriyle girdim piyasaya akabinde o kadar para vermeme kanısına vardım çünkü elde avuçta pek bir şey kalmayacaktı. Neyse lafı çok uzatmayacağım ve bu son konum olsun istiyorum. 2000 bandını çok fazla aşmak istemiyorum. Mobil oyunlarla aram yok o yüzden oyuna göre göre öneride bulunmayın lütfen. Aktif olarak sosyal medya falan kullanıyorum. Tek beklentim, başarılı bir ön kamera ve stabillik ve akıcılık. Şu an Lenovo Vibe P1 kullanıyorum ve kanser olmak üzereyim bir an önce karar verip telefon derdinden kurtulmak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

- Sony önermeyin lütfen leş gibi tasarımından ötürü istemiyorum.[/QUOTE]
Mi note 3
Mi 6
Mi mix 2
Meizu pro 7
Lg g6
Bunlara bakabilirsin

QUOTE="serkanbudakli, post: 4550582, member: 485945"]Selamlar, 2 aydır telefon alacağım diyip alamıyorum bu kararsızlık beni bitirecek sanırım. İlk başta Huawei M10 Pro fikriyle girdim piyasaya akabinde o kadar para vermeme kanısına vardım çünkü elde avuçta pek bir şey kalmayacaktı. Neyse lafı çok uzatmayacağım ve bu son konum olsun istiyorum. 2000 bandını çok fazla aşmak istemiyorum. Mobil oyunlarla aram yok o yüzden oyuna göre göre öneride bulunmayın lütfen. Aktif olarak sosyal medya falan kullanıyorum. Tederdinden kurtulmak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Mi note 3
Mi 6
Mi mix 2
Meizu pro 7
Lg g6
Bunlara b

QUOTE="serkanbudakli, post: 4550582, member: 485945"]Selamlar, 2 aydır telefon alacağım diyip alamıyorum bu kararsızlık beni bitirecek sanırım. İlk başta Huawei M10 Pro fikriyle girdim piyasaya akabinde o kadar para vermeme kanısına vardım çünkü elde avuçta pek bir şey kalmayacaktı. Neyse lafı çok uzatmayacağım ve bu son konum olsun istiyorum. 2000 bandını çok fazla aşmak istemiyorum. Mobil oyunlarla aram yok o yüzden oyuna göre göre öneride bulunmayın lütfen. Aktif olarak sosyal medya falan kullanıyorum. Tek beklentim, başarılı bir ön kamera ve stabillik ve akıcılık. Şu an Lenovo Vibe P1 kullanıyorum ve kanser olmak üzereyim bir an önce karar verip telefon derdinden kurtulmak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Mi note 3
Mi 6
Mi mix 2
Meizu pro 7
Lg g6
Bunlara b

Selamlar, 2 aydır telefon alacağım diyip alamıyorum bu kararsızlık beni bitirecek sanırım. İlk başta Huawei M10 Pro fikriyle girdim piyasaya akabinde o kadar para vermeme kanısına vardım çünkü elde avuçta pek bir şey kalmayacaktı. Neyse lafı çok uzatmayacağım ve bu son konum olsun istiyorum. 2000 bandını çok fazla aşmak istemiyorum. Mobil oyunlarla aram yok o yüzden oyuna göre göre öneride bulunmayın lütfen. Aktif olarak sosyal medya falan kullanıyorum. Tek beklentim, başarılı bir ön kamera ve stabillik ve akıcılık. Şu an Lenovo Vibe P1 kullanıyorum ve kanser olmak üzereyim bir an önce karar verip telefon derdinden kurtulmak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

- Sony önermeyin lütfen leş gibi tasarımından ötürü istemiyorum.
Mi note 3
Mi 6
Mi mix 2
Meizu pro 7
Lg g6
Bunlara bakabilirsin

Son düzenleme:

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Bence mate 10 lite almalısın ön kamerası gayet iyi ben huawei p9 lite 2017 kullanıyorum gayet stabil, akıcı ve hızlı
Mate 10 lite 1699 tl zaten fazlasıyla işini görecektir

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Telefona kulaklık takmak için aparat kullanmaya razıysanız ve PUBG, ROS gibi oyunlarda en yüksek grafik seviyesinde akıcı bir oyun istemiyorsanız ithalatçı garantili Mi Note 3 alabilirsiniz. Distribitör garantili istiyorsanız ZenFone 5 alabilirsiniz.

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Telefona kulaklık takmak için aparat kullanmaya razıysanız ve PUBG, ROS gibi oyunlarda en yüksek grafik seviyesinde akıcı bir oyun istemiyorsanız ithalatçı garantili Mi Note 3 alabilirsiniz. Distribitör garantili istiyorsanız ZenFone 5 alabilirsiniz.
mi note 3 fazlasıyla işimi görecek gibi, zenfone 5 ise tasarımıyla falan cezbediyor ama asusa pek güvenmiyorum nedense :D

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Hattınız vodofone ise zenfone 5 de cızırtı sorunu var. Müşteri hizmetleri veya servisine de kötü deniyor.
aslında tasarım ve kamera olarak tam istediğim gibi ama işte bu sebepler caydırıyor fakat ithalatçi garantiye bile okey diyebilecekken servisi asusta mı önemsiyoruz sadece

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
aslında tasarım ve kamera olarak tam istediğim gibi ama işte bu sebepler caydırıyor fakat ithalatçi garantiye bile okey diyebilecekken servisi asusta mı önemsiyoruz sadece
Yani açıkçası ben ithalatçı garantiyi duyunca telefonun garantisinin olmadığını düşünüyorum, artık bu kabullenilmiş bir şey. Ama türkiye garantili hem de asus gibi büyük bir firmanın garantisinin kötü olması biraz önemsenilmesi gereken bir konu bence.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
ZenFone 5'teki ahize sorunu sadece Vodafone'da beliriyor, yani yazılımsal olduğundan dolayı çözülmesi muhtemel.

Asus'un servisi hakkında bilgi sahibi değilim ama en azından ithalatçı garantili olmasından iyidir distribitör garantili olması. Garanti olayı bence fazla abartılıyor, distribitör de olsa "kullanıcı hatası" diyip ücret talep ediyorlar ama haklarınız daha fazla oluyor tabi.

Mi Note 3 alınır, pişman etmez ama ZenFone 5 de alınır bence. Kulaklık girişi olduğundan, kutusundan kulaklık çıktığından, yapay zeka desteklediğinden dolayı ZenFone 5 tercih edilebilir ama Mi Note 3, pil ve işlemci bakımından önde.

İlk önce telefondan beklentilerinizi belirleyin ve ona göre seçiminizi yapın.

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
ZenFone 5'teki ahize sorunu sadece Vodafone'da beliriyor, yani yazılımsal olduğundan dolayı çözülmesi muhtemel.

Asus'un servisi hakkında bilgi sahibi değilim ama en azından ithalatçı garantili olmasından iyidir distribitör garantili olması. Garanti olayı bence fazla abartılıyor, distribitör de olsa "kullanıcı hatası" diyip ücret talep ediyorlar ama haklarınız daha fazla oluyor tabi.

Mi Note 3 alınır, pişman etmez ama ZenFone 5 de alınır bence. Kulaklık girişi olduğundan, kutusundan kulaklık çıktığından, yapay zeka desteklediğinden dolayı ZenFone 5 tercih edilebilir ama Mi Note 3, pil ve işlemci bakımından önde.

yani belirttiğim gibi 2 3 sene boyunca kanser etmeden idare etmesini istiyorum bunun yanı sıra kamera performansı da iyi olsun istiyorum. Oynadığım oyunlar öyle aman aman yüksek performanslı oyunlar olmuyor zaten. Mi Note 3 ile Zenfone 5 işlemcisi arasında ciddi bir fark var mı peki? Ram farkı da var sanırım yani performans olarak eksiklik yaşar mıyım?

BlondRookie

Asistan
Reaksiyon puanı
112

Bugün Asus ZF5 e 0.19 sürümünde güncelleme geldi ve sadece vodafone hatlarında bulunan ahizede ki cızırtı sorunu çözülmüş oldu...
Mi Note 3 ile Zenfone 5 işlemcilerinin arasında çok az bi fark var snapdragon 660 kullanan mi note 3 te ram hızı ve cpu saat hızı zf 5 e göre daha iyi fakat günlük kullanımda görülecek farklar değil bunlar...