Sar değeri daha açıklanmadı.Sar değeri nasıl yüksekmi yada başka öneri varmı
Lenovo Vibe P1 veya Honor 7.Merhaba ben de bu fiyat aralığında bir telefon alacağım htc öne a9 veya sony xperia xa ultra modellerini düşünüyorum.
Huawei p9 önerimdir.Merhaba ben de bu fiyat aralığında bir telefon alacağım htc öne a9 veya sony xperia xa ultra modellerini düşünüyorum.
Öncelikle teşekkür ederim öneriniz için . Bu iki modeli de önerme sebebini de açıklayabilir misiniz acaba.Lenovo Vibe P1 veya Honor 7.
Fiyat olarak biraz pahalı kaçıyor yoksa gayet güzel bir cihaz .Huawei p9 önerimdir.
İkisi de f/p ürünleri ve donanımları iyi.Öncelikle teşekkür ederim öneriniz için . Bu iki modeli de önerme sebebini de açıklayabilir misiniz acaba.
Htc asla alma bende de one a9 vardı kapandı açılmıyor sadece 1 ayı oldu.Bu htcde kronik sorunmuş.Merhaba ben de bu fiyat aralığında bir telefon alacağım htc öne a9 veya sony xperia xa ultra modellerini düşünüyorum.
İthalatçı garantili 1700 sanırım bütçenize uygunFiyat olarak biraz pahalı kaçıyor yoksa gayet güzel bir cihaz .
Bende sony xperia xa ultra almayi düşünüyorum gayet güzel telefonMerhaba ben de bu fiyat aralığında bir telefon alacağım htc öne a9 veya sony xperia xa ultra modellerini düşünüyorum.
Bu sorunu daha önce hiç duymamıştım , telefonu nereden aldınız acaba ve garanti kapsamında bir sorun değil miydi ?Htc asla alma bende de one a9 vardı kapandı açılmıyor sadece 1 ayı oldu.Bu htcde kronik sorunmuş.
Htc one a9 yerine neden bu ürünü düşünüyorsunuz acaba ben ikisi arasında halen kararsızım ve fikrinizi öğrenmek isterim.Bende sony xperia xa ultra almayi düşünüyorum gayet güzel telefon
Garantisiz aldım ama dubai malı orjinal yurtdışı cihazı bir de kaçak telefon satınca kutu vermezler ben biz pazarlığın suyunu çıkarınca adam bize jest yaptı kapalı kutu verdi jelatini bile ben açtım.Orda herşeyi denedik hiçbir sıkıntı yoktu 1 ayda kendim kullandım en ufak sıkıntı çıkmadı kesinlikle ancak birgün şarjdayken bende kahvaltı yapıyordum geldim baktım telefon kapanmış durduğu yerde hiç açılmadı sonra tepki de vermedi.Araştırma yaptım m7 m8 m9 desire 816 820 a9 gibi birçok htcde ortak kronik sorunmuş.Şimdi bir telefoncuya verdim bakalım ne fiyat çıkacak bize her türlü 400 500 lira zararım olacak.Anakart tamamen yanmışsa 700 lira zarar.Bu sorunu daha önce hiç duymamıştım , telefonu nereden aldınız acaba ve garanti kapsamında bir sorun değil miydi ?
Anladım geçmiş olsun öyleyse bu durumu dikkate alacağım teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Garantisiz aldım ama dubai malı orjinal yurtdışı cihazı bir de kaçak telefon satınca kutu vermezler ben biz pazarlığın suyunu çıkarınca adam bize jest yaptı kapalı kutu verdi jelatini bile ben açtım.Orda herşeyi denedik hiçbir sıkıntı yoktu 1 ayda kendim kullandım en ufak sıkıntı çıkmadı kesinlikle ancak birgün şarjdayken bende kahvaltı yapıyordum geldim baktım telefon kapanmış durduğu yerde hiç açılmadı sonra tepki de vermedi.Araştırma yaptım m7 m8 m9 desire 816 820 a9 gibi birçok htcde ortak kronik sorunmuş.Şimdi bir telefoncuya verdim bakalım ne fiyat çıkacak bize her türlü 400 500 lira zararım olacak.Anakart tamamen yanmışsa 700 lira zarar.