Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araba alıp satmak istiyorsan, bir tane sınava giriyorsunuz. Kısaca galericilik belgesi alıyorsunuz. İstediğiniz kadar araba alıp satabiliyorsunuz ama araba işini tavsiye etmiyorum. Tonla dolandırıcılık dönüyor.
Ben olsam güzel araştırılmış hisseler ile geleceğe yatırım yapardım.
Valla araba alım satımı olabilir para var o işte. Benim tanıdığım bir çocuk var aynı memleketliyiz çocuk her gün story paylaşıyor genelde ucuz arabalardan gidiyor ne zaman görsem hep araç satıp resim atıyor daha dün bu araç satılık diye paylaştığı aracı ertesi güne kalmadan satıyor yukarıda arkadaşın dediği galericilik belgesini de almış iyi para kazanıyor.
Borsaya ve kripto paraya girmek çok riskli. Geçen günlerde borsada hissesi olanların %90ından fazlası yüksek zarara uğradı. Kripto paranın da güvencesi yokki devletler çıkarmadığı sürece. Bunlar dışında olan işler düşünülebilir.
Güncel duruma ayak uydurmalısınız. Bir mini veri merkezi/sistem odası veya en azından barındırma firması projesi sizler için gayet iyi bir kazanç kapısı olacaktır. Ancak ek iş olarak düşünmemelisiniz, ek iş olarak düşünüyorsanız ilgili girişimin başına yetkili & bilgili birilerini atamalısınız.