150 bin ile ne iş yapılır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ryhkaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ryhkaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Ne iş yapabilirim, araba al sat olayı nasıl size senede kaç araba alıp satma hakkım oluyor?

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Araba alıp satmak istiyorsan, bir tane sınava giriyorsunuz. Kısaca galericilik belgesi alıyorsunuz. İstediğiniz kadar araba alıp satabiliyorsunuz ama araba işini tavsiye etmiyorum. Tonla dolandırıcılık dönüyor.

Ben olsam güzel araştırılmış hisseler ile geleceğe yatırım yapardım.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Valla araba alım satımı olabilir para var o işte. Benim tanıdığım bir çocuk var aynı memleketliyiz çocuk her gün story paylaşıyor genelde ucuz arabalardan gidiyor ne zaman görsem hep araç satıp resim atıyor daha dün bu araç satılık diye paylaştığı aracı ertesi güne kalmadan satıyor yukarıda arkadaşın dediği galericilik belgesini de almış iyi para kazanıyor.

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
Ben olsam ayı piyasasını bekleyip ayı piyasası zamanında altcoin stoğu yapardım ama yine de yatırım tavsiyesi değildir.

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Borsaya ve kripto paraya girmek çok riskli. Geçen günlerde borsada hissesi olanların %90ından fazlası yüksek zarara uğradı. Kripto paranın da güvencesi yokki devletler çıkarmadığı sürece. Bunlar dışında olan işler düşünülebilir.

Reaksiyon puanı
67
Güncel duruma ayak uydurmalısınız. Bir mini veri merkezi/sistem odası veya en azından barındırma firması projesi sizler için gayet iyi bir kazanç kapısı olacaktır. Ancak ek iş olarak düşünmemelisiniz, ek iş olarak düşünüyorsanız ilgili girişimin başına yetkili & bilgili birilerini atamalısınız.

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,263
ticaret olabilir. şu günlerde özellikle e-ticaret.