- Reaksiyon puanı
- 25,592
Yazın çip sorununun çözüleceğinin garantisi yok. Hatta bana kalırsa bu olay 2021 boyunca devam edecek. Bu yıl ucuz ekran kartı görmeyi beklemesin bence kimse.
Hocam ben bekleyebilir miyim yıl sonu almayı düşünüyorumYazın çip sorununun çözüleceğinin garantisi yok. Hatta bana kalırsa bu olay 2021 boyunca devam edecek. Bu yıl ucuz ekran kartı görmeyi beklemesin bence kimse.
Çok güzel diyorsun. Kısabilirim tabi ki monitörden. Fakat bu sistem bana değil kardeşime ve 2 ekran olmasında ısrarcı. 4.000 TL ile 2 ekran yapabilir miyiz?Tamam hocam rahat rtx 3070 sistem toplanır onun dışında indirim falan olursa rtx 3080 toplanma ihtimali var ekrana 5000 tl veriyorsun ya 1000 tl sini kasaya koyarsan rtx 3080 li bir sistem olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ekipmanlardan vs. ufak bir kısma yapma ihtimaliniz olursa rtx 3080 alabilirsiniz
Avantajları:
+2GB daha fazla vram
+Gddr6x yapısı
+daha fazla cuda çekirdeği
+Daha çok fps
Dezavantajları:
-Monitörden ve ekipmandan birazcık kısmanız gerekir
Yaparız ve işlemciyi de 10700k yaparız birinde intelin dahili grafik birimi çalışır birinde rtx 3080 inÇok güzel diyorsun. Kısabilirim tabi ki monitörden. Fakat bu sistem bana değil kardeşime ve 2 ekran olmasında ısrarcı. 4.000 TL ile 2 ekran yapabilir miyiz?
Ben o zaman bir kaç ay içinde alıyım. Sizde söylüyorsunuz zaten biraz bekleyin diye. Eğer 1 kaç içinde bir düşüş yaşanırsa ne mutlu bize kaçırmam alırım. Ama düşmezsede yapacak bir şey yok biraz fazla verir öyle alırızYaparız ve işlemciyi de 10700k yaparız birinde intelin dahili grafik birimi çalışır birinde rtx 3080 in