Mehmet Ali Ay
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
GTX 1660 Ti ekran kartı ryzen 5 2600 işlemcim var 144 hz de sorun çıkartır mı? Eğer çıkartmaz ise 144 hz iyi bir monitör önerir misiniz?
Attığım monitör çok iyi. Yanındaki mouse'yi ister kullanırsın ister satarsın Itopya da 170tl diğer sitelerde HB, Trendyol gibi sitelerde 250,270tl arası değişiyor.Bütçem max.1400.Ve oynadığım 2 oyun var CS:GO ve PUBG ilerde RDR2 alacağım.Bu oyunlara göre önerin lütfen.
Teşekkürler alıyorum bunu.Attığım monitör çok iyi. Yanındaki mouse'yi ister kullanırsın ister satarsın Itopya da 170tl diğer sitelerde HB, Trendyol gibi sitelerde 250,270tl arası değişiyor.
Rica ederim. Bende bilgisayar toplarken alacaktım monitöre fazla bütçe ayırmadığım için almadım pişman oldum açıkcası almadığıma.Teşekkürler alıyorum bunu.
Aynı şekilde ben de bilgisayarı toplarken bütçe ayıramamıştım şimdi yeni yeni toplayabildim ve aldım.Sizin de almanız dileğiyle.Rica ederim. Bende bilgisayar toplarken alacaktım monitöre fazla bütçe ayırmadığım için almadım pişman oldum açıkcası almadığıma.