Ankarali.Kullanici
Öğrenci
Mrb arkadaşlar Podium AWM de ki GAMELAND ta PS4 almayı planlıyorum 1400tl tek kol herhangi bir sorun yaşarmıyım bozulursa falan iadesi garantisi varmı merak ediyorum bana yardım edin...???
Yardimci olursaniz cok iyi olurMrb arkadaşlar Podium AWM de ki GAMELAND ta PS4 almayı planlıyorum 1400tl tek kol herhangi bir sorun yaşarmıyım bozulursa falan iadesi garantisi varmı merak ediyorum bana yardım edin...???
Garantili olunca nasıl biseyler yapiyorumİadeyi bilmemde garantide sıkıntı olmaz
Yani zaten garantisi varmidirİade garantisini onlara soracaksın. Garanti konusunda sıkıntı olmaz ama.
Sony tr bakıyor oraya kargoluyorsun sorunu yazıp normal rutin şeylerGarantili olunca nasıl biseyler yapiyorum
Bozulursa falan yapiyolar yaniSony tr bakıyor oraya kargoluyorsun sorunu yazıp normal rutin şeyler
Tabiki tr garanti olursa hertürlü yapılırBozulursa falan yapiyolar yani
Yani Podiumdaki GAMELAND tan alıyım olur demiTabiki tr garanti olursa hertürlü yapılır
Kutusunda sony tr garantimi yazıyorduYani Podiumdaki GAMELAND tan alıyım olur demi
Ona bakmadim .Kutusunda sony tr garantimi yazıyordu
Hb den bile alabilirsin tr garantili olsun tamam arkadaşa aliexpresten almıştık. O bile sağlam çıktıOna bakmadim .
Sen PlayStationdan anliyorsun herhalde bana yardim et nasil nereden alayim neleri sorayim ne yapiyim da kafam rahat etsin yardim edermisin arkadas
500 GB mi Yoksa 1 Tb mi aliyim senceHb den bile alabilirsin tr garantili olsun tamam arkadaşa aliexpresten almıştık. O bile sağlam çıktı
Sen yinede bilindik bir yerden al sıkıntı çıkmaz
Hb ye yaz satıcıyı hb olarak filtrele al
Onu ben bilemem nekadar yükeme yapacağına bağlı 500gb bana yeterdi500 GB mi Yoksa 1 Tb mi aliyim sence
500 gb 1400 tl 1tb 1700 tl
Düz ps4 le slimin ne farki varDüz ps 4 mü
slim mi
pro mu
---- Mesajlar birleştirildi ----
Onu ben bilemem nekadar yükeme yapacağına bağlı 500gb bana yeterdi
Kötü playstation nasil anlasilirBen oyun oynamayı pek sevmediğim için böyle ürünleri hiç kendime almadım arkadaşlara falan sipariş verdik
@utkuversus arkadaşa bir danış odaha bilgili bence( utku sürekli rahatsız ettiğim için özür dilerim)
DerkenKötü playstation nasil anlasilir
Anlaşılacak birşey değil hepsi aynı fabrikadan aynı kalite ile üretilerek çıkıyor ben N11 den SYD Bilgisayrardan aldım memnundum ordan bakabilirsin Ama HB de iyi deniliyorKötü playstation nasil anlasilir