31 Mayıs 2015 #1 E EmirhanT. Öğrenci Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 62 Reaksiyon puanı 1 Puanları 8 Arkadaslar 1300 TL nin fazla ustune cikamam agustos-eylul gibi alacagim tavsiyelerinizi bekliyorum
31 Mayıs 2015 #2 j.connor Asistan Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 259 Reaksiyon puanı 1 Puanları 18 http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=344147 dostum bu konuda istediğini bulabilirsin
1 Haziran 2015 #3 Vikings Dekan Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 9,621 Reaksiyon puanı 91 Puanları 228 Zamanında uyarımı yaptım, konularının hepsi ortada. Sen açmaya devam ettikçe ben ceza verip kilitlemeye devam edicem. 10 taneden fazla telefon ile ilgili konu açtın, alsaydın daha fazla telefon tavsiyesi ile ilgili konu açmana müsade etmeyeceğimi belirtmek isterim. İlgili konulara yorum yazarak üyelerin fikrini alabilirsiniz. İyi forumlar.
Zamanında uyarımı yaptım, konularının hepsi ortada. Sen açmaya devam ettikçe ben ceza verip kilitlemeye devam edicem. 10 taneden fazla telefon ile ilgili konu açtın, alsaydın daha fazla telefon tavsiyesi ile ilgili konu açmana müsade etmeyeceğimi belirtmek isterim. İlgili konulara yorum yazarak üyelerin fikrini alabilirsiniz. İyi forumlar.