• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

1300 TL Distribütör Garantili Telefon

RoccoNiyd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sadece distribütör garantili telefonları tavsiye ederseniz sevinirim.Fotoğraf çekmeyi önemserim.Bunun dışında tasarımı güzel,şık ve ağırlığı ortalama olan,performansı ortalama olan(oynarsam clash of clans oynarım real racing,asphalt gibi oyunlar oynamam)bir telefon tavsiye ederseniz sevinirim.Araştırdım ve a3 2016'yı beğendim ama alacaksam en iyisini almalıyım mantığı ile size danışıyorum. :)

RoccoNiyd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Zenfone 2'nin tasarımı kalınlığı yüzünden benim hiç hoşuma gitmedi.Acaba Zenfone 3'ün tasarımı Zenfone 2'ye benzer olur mu?

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Zenfone 2'nin tasarımı kalınlığı yüzünden benim hiç hoşuma gitmedi.Acaba Zenfone 3'ün tasarımı Zenfone 2'ye benzer olur mu?
Hayır çok farklı alakası yok zenfone 2 ile ve çok şık bir cihaz ama fiyatı fazla 1800tl den giricek 3gb ramli modeli için.

emrepoyraz53

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Sony Xa veya Moto G4 plus iyi olabilir bencede, zenfone 3 ise bence de o fiyatta devam edemez ne zaman indirime girer bilmem ama 1600ü görmesi lazım en azından iyi satışlar için.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Sadece distribütör garantili telefonları tavsiye ederseniz sevinirim.Fotoğraf çekmeyi önemserim.Bunun dışında tasarımı güzel,şık ve ağırlığı ortalama olan,performansı ortalama olan(oynarsam clash of clans oynarım real racing,asphalt gibi oyunlar oynamam)bir telefon tavsiye ederseniz sevinirim.Araştırdım ve a3 2016'yı beğendim ama alacaksam en iyisini almalıyım mantığı ile size danışıyorum. :)

Merhaba,

Bu fiyat bandındaki tavsiye edebileceğim ürünler,

• Sony xperia xa ultra (market fiyatı 1600 tl ana hepsiburada'da 1300 tl idi oraya bi bakın)
  • Lenovo k5 note 32gb (1099tl)
Samsung a3 2016 önermem. Kamera konusunda tamam bu fiyat segmentindeki güzel modellerden olabilir ama donanım olarak hiç iyi bir ürün değil. Samsung'un bu a3,a5,a7 2017 modellerine hiç girmeyin performans konusunda gerçekten iyi değiller.

Kamera konusu sizin için önemli madem bu fiyat bandındaki orta segment ürünlerin kameraları aşağı yukarı aynı. O nedenle bence ithalatçı garantili güzel cihazlara yönelin. Mesela kamera için lg g4 alın derim. Kipa'da 1300 tl idi en son gördüğümde. Kamera konusunda gerçekten çok başarılı bir cihaz. Kesinlikle bu konuda memnun eder. Zaten çıktığı zamanlarda döneminin en iyi kameralı cihazları içinde yer alıyordu hala da bu ekran, kamera gibi konulardaki başarısı sayesinde alıcı buluyor. E sadece oda değil. Donanım gücü de oldukça başarılı. Tabi donanım konusunda xiaomi mi5 bu fiyat bandında en iyisi fakat g4'de hiçte yabana atılacak bir donanıma sahip değil.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ben Xiaomi mi 5 önerebilirim. Çoğu amiral gemisi ile mazleme kalitesi hariç yarışabilir.

LG G4 de olabilir ki çok performans takıntınız yoksa öneririm.