• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

1300-1350 Arası Telefon Önerisi

gsmert46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;

Fazla oyun oynamam
Arka Kamerası çok iyi olsun yeter Manzara Fotoğrafları çekerken hayal kırıklığı yaratmasın
Bataryası 1 gün dayanırsa iyi olur

İthalatçı ve Distributor Ola bilir

M

Murat Burç

SDN Okuru
Xiomi mi5 en güçlüsü arka kamerasıda seni mutsuz etmez
am o segmentte en iyi kamera G4de fakat onunda batarya sıkıntı ama arka kapak çıkabiliyor yedek batarya taşıyabilirsin

gsmert46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xiomi mi5 en güçlüsü arka kamerasıda seni mutsuz etmez
am o segmentte en iyi kamera G4de fakat onunda batarya sıkıntı ama arka kapak çıkabiliyor yedek batarya taşıyabilirsin

Mi5 sar değerlerin de sıkıntılı diyorlar kafam sony ye daha yatkın ama önerilerinizi yine de bekliyorum

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;

Fazla oyun oynamam
Arka Kamerası çok iyi olsun yeter Manzara Fotoğrafları çekerken hayal kırıklığı yaratmasın
Bataryası 1 gün dayanırsa iyi olur

İthalatçı ve Distributor Ola bilir

Merhaba,

Bu fiyat bandında en iyi kamerayı sunan model lg g4. Alternatif olarak da xiaomi mi5 modelini tavsiye ederim. Xiaomi mi5, lg g4'den daha iyi bir cihaz ama önce lg g4 tavsiye etmemin sebebi kamera konusunun sizin için önemli olması.

gsmert46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Bu fiyat bandında en iyi kamerayı sunan model lg g4. Alternatif olarak da xiaomi mi5 modelini tavsiye ederim. Xiaomi mi5, lg g4'den daha iyi bir cihaz ama önce lg g4 tavsiye etmemin sebebi kamera konusunun sizin için önemli olması.

Hb de satılan ithalat lg g4 alınır mı peki ? Ana kartında lg ninde kabul ettiği problemleri varmış

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
602K üstü bir LG G4 almanı öneririm.

gsmert46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İh
602K üstü bir LG G4 almanı öneririm.

İthalat bulamam yeni sürüm tr garantiler 1500 den başlıyor veremem o parayı hb de satılan 1100 lira ama hangi sürüm olduğunu bilmiyorum
Sony m5 tr garanti düşünüyorum

gsmert46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu fiyatlar aralığında ithalatçı g4 mü öneriyorsunuz ?

gsmert46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ev
m5 g4den daha kötü o kronik sorunlarda

Bilmiyordum ama g4 ithalatada güvenemiyorum yorumlar genellikle iyi ama 1 yıldan fazla kullananların yorumu telefon geri açılmıyor oluyor anakartı ironik sıkıntılı ve garantide kimsede sahip çıkmaz

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Kardeşim biraz daha az ödeyerek G4 alabilirsin. Ya da Büyük seviyorsan NOTE 4 de olabilir. Ya da bozdurma bir G5 alınabilir o fiyata

gsmert46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İthalat 1100 tl ama bazıları son sürümden almaya çalış diyorlar ve lg ninde kabul ettiği ironik problemleri olan bir telefon biraz saçma geliyor satın almak

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
İthalat 1100 tl ama bazıları son sürümden almaya çalış diyorlar ve lg ninde kabul ettiği ironik problemleri olan bir telefon biraz saçma geliyor satın almak

Hocam kamera performansı çok iyi. Şık bir tasarımı var . Zaten onlar da son sürüm önemli olan Kodu . Koduna dikkat edin ve zaten belirtilir HB de . Evet var o konuda birşey diyemiyorum ama şans tabi. Olanlarda komple anakart değişimi oluyor

gsmert46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece
Hocam kamera performansı çok iyi. Şık bir tasarımı var . Zaten onlar da son sürüm önemli olan Kodu . Koduna dikkat edin ve zaten belirtilir HB de . Evet var o konuda birşey diyemiyorum ama şans tabi. Olanlarda komple anakart değişimi oluyor

Sadece h815 var 1350 civarında ithalat

Not: sony hoşuma gidîyor bu fiyata sony önere bilirsiniz lg ye güven kalmadı

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Hb de satılan ithalat lg g4 alınır mı peki ? Ana kartında lg ninde kabul ettiği problemleri varmış

Alınır, hatta 1099 tl'ye kadar düşmüş. Fiyat çok uygun.

Kronik sorunlar ile ilgili lg hatanın fark edilene kadar olan bütün serilerde olduğu açıklamasını yaptı. Lg'nin ülkemizde izlediği yol ise lg tr garantili ürünlerde bu bootloop sorunu ile karşılaşan kullanıcıların cihazlarını birebir sıfır kutu ile değişim yaptı. Aynı durum bi arkadaşımızın başına geldi. 505k serili bir üründü. Bootloop sorunu oluştu ve servise gönderidi. Yenisini gönderdiler 605k seri idi gelen cihaz. Herhangi bir sorun olmadı bidaha. Bu seri numarasını kutu yanındaki etiketden öğrenebilirsiniz lg tr garantili cihazlarda. Ama ithalatçı garantili cihazlarda bu etiket yokmuş sanırım. Onu belirtelim. Özetle 1099tl'ye lg g4 alabileceğiniz en iyi ürün. Ama ben bu kronik sorun yüzünden endişeliyim derseniz o zaman 1250 tl'ye daha iyi bir ürün olan xiaomi mi5 almanızı tavsiye ederim. Mi5 şuan ülkemizdeki en iyi f/p ürünü. 2500 liralık s7, g5, htc10 cihazlarının sunduğu özellikleri 1250 liraya sunuyor. Ayrıca kronik sorunları olmayan bir cihaz. Bence g4 ile ilgili endişeleriniz varsa bu cihazı almanız daha doğru olur.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Sadece

Sadece h815 var 1350 civarında ithalat

Not: sony hoşuma gidîyor bu fiyata sony önere bilirsiniz lg ye güven kalmadı

Valla kamera iyi olsun deyince brn önerdim. SONY işin ine girince kamera da birşey öeneremiyorum:)

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
İh

İthalat bulamam yeni sürüm tr garantiler 1500 den başlıyor veremem o parayı hb de satılan 1100 lira ama hangi sürüm olduğunu bilmiyorum
Sony m5 tr garanti düşünüyorum
Sony M5'te kronik hatalar olduğunu duymuştum-arka kapağın açılması ve su geçirmesi gibi-yani pek önermem ama siz bilirsiniz.