13 yaşında saç dökülmesi

Mert1107

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Selam abilerim ablalarım ben 13 yaşındayım saçlarım her elimi saçlarımda gezdirdiğimde en az 5 tel dökülüyorlar bununlada kalmıyor banyoda şampuanladıktan sonra en az 50 tel dökülüyor artık saçlarımın seyrekleştiğini görüyorum bunun nedeni nedir evde doğal yöntemlerle bu dökülmeyi nasıl önleyebilirim çok kafaya takmaya başladım yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
sizin yaşınız benimle aynımı yoksa büyükmüsünüz?
Ama hiçbir tandığımda bu derecede dökülme yok bi anormallik var şimdiden seyreklesiyor ileride ne olacak allah bilir bi çözüm buldunuzmu siz?
Aynı yaş. Ben bilgisayarın başına oturuyor mesela hatalı kod yazıyom, hatamı bulamıyor elimi kafama bı atiyom bir bardak saç. Aylardır berbere gitmiyorum. Sorun değilmiş. Doktorlar öyle diyor. Yaşa göre normalmiş. ;)

Mert1107

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Aynı yaş. Ben bilgisayarın başına oturuyor mesela hatalı kod yazıyom, hatamı bulamıyor elimi kafama bı atiyom bir bardak saç. Aylardır berbere gitmiyorum. Sorun değilmiş. Doktorlar öyle diyor. Yaşa göre normalmiş. ;)
Teşekkürler beni gerçekten çok ferahlattın doktora bende gidecektim ama aileme söyleyemedim demekki normalmiş :)??
bu arada kod yazmak bizim yaşımıza göre çok büyük bir iş tebrik ederim ??

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Benim kardeşimde de vardı. Artı olarak onun aralarda beyazları da vardı. Doktor dökülmeyi vitamin eksikliğine bağladı. Tahlil yaptırdık, bir şey çıkmadı. Doktor öyle olunca bu yaşlarda normal dedi. Beyazlık da yaşla alakalı dedi.