13 şubat 2010 Ehliyet sınavı sınav Yeri öğrenme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANNE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
13 şubat 2010 Ehliyet sınavı sınav Yeri öğrenme

sınav%202009%20ilk.jpg

Ehliyet Sınavı‘nın 2010′daki ilk sınavı 13 Şubat’ta yapılacak. Ehliyet Sınavı sınav yerleri belli oldu.

13 şubat 2010 Ehliyet sınavı, sınav Yerleri :

Sınav Tarihi : 13.02.2010
Sınav Saati : 11:00

MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI SINAV YERİ BİLGİLERİ http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/surucu/sy/2010/2010_1/Sy_surucu.aspiçin tıklayınız

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Ortalık sürücü adayı kaynıyor şu sıralar. Ne dönmeyi becerebiliyorlar, ne kalkmayı.. Resmen Trafiği felç ediyorlar. Bu durumda ki sürücü adaylarını neden trafiğe çıkarıyorlar anlamıyorum. Dün onlar yüzden 2 defa kaza yapıyordum. :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Ortalık sürücü adayı kaynıyor şu sıralar. Ne dönmeyi becerebiliyorlar, ne kalkmayı.. Resmen Trafiği felç ediyorlar. Bu durumda ki sürücü adaylarını neden trafiğe çıkarıyorlar anlamıyorum. Dün onlar yüzden 2 defa kaza yapıyordum. :)

Anlatıkların, maalesef ülkemizin acı bir tablosudur. Adını hatırlayamadığım yabancı ünlü bir futbolcu kendi ülkesinde birkaç defa sınava girip ehliyet alamadığı için Türkiye'den almayı düşünüyordu. Sanırım şimdi almıştır bile.. :D

Diğer ülkelerdeki gibi iş sıkı tutulursa iyi bir eğitim verilirse bunların birçoğu yaşanmaz. Söz burada yazılıp burada kalıyor. :(

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Çevre yolunda sol şeritte stop etmiş bir araba olursa ne olur?

Hızım 100 araç sollamaya çıkmışım, arkamdan araba geliyor, doğal olarak sağ şerit dolu. Önümdeki araba stop etmiş, böyle saçmalık olmaz. O yola bu kadar acemi adam çıkarılır mı?

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Çevre yolunda sol şeritte stop etmiş bir araba olursa ne olur?

Hızım 100 araç sollamaya çıkmışım, arkamdan araba geliyor, doğal olarak sağ şerit dolu. Önümdeki araba stop etmiş, böyle saçmalık olmaz. O yola bu kadar acemi adam çıkarılır mı?

Ooo, çok kötü.

O arkadaşın durumu acemilikten kaynaklanmıyor. Sadece duyarsızlığından ve vurdumduymazlığından kaynaklanıyor. Çevre yolunda o şeritte durulamayacağını bilmemesi mümkün değil.