- Reaksiyon puanı
- 2,515
iPhone 13 Pro kullanıyorum. İos ekosistemine alışamadım. Satıp yerine ne almalıyım? Redmi Note 12 pro veya Redmi note 12 pro 5G düşündüm ne yapmalıyım?
Samsung Galaxy S23+ Öneririmİphone 13 pro var. İos ekosistemine alışamadım. Satıp yerine ne almalıyım? Redmi Note 12 pro veya redmi note 12 pro 5G düşündüm ne yapmalıyım?
Xiaomi almayın…İphone 13 pro var. İos ekosistemine alışamadım. Satıp yerine ne almalıyım? Redmi Note 12 pro veya redmi note 12 pro 5G düşündüm ne yapmalıyım
Bütçe yeterliyse Xiaomi 13 veya S23+ alın.iPhone 13 Pro kullanıyorum. İos ekosistemine alışamadım. Satıp yerine ne almalıyım? Redmi Note 12 pro veya Redmi note 12 pro 5G düşündüm ne yapmalıyım?
Fiyat etiketini hak etmeyen bir ürün.Xiaomi 13
Sadece öneri veriyoruz illa şunu al filan demiyoruz ve ek olarak 23+ seçeneği de var. ?Fiyat etiketini hak etmeyen bir ürün.
Mercedesten inip torosa binmek gibi birşey olur sakin ola o hataya düşmeyin değmez s23ten aşağisina bakmayiniPhone 13 Pro kullanıyorum. İos ekosistemine alışamadım. Satıp yerine ne almalıyım? Redmi Note 12 pro veya Redmi note 12 pro 5G düşündüm ne yapmalıyım?
Samsung Galaxy S23+ öneririm.iPhone 13 Pro kullanıyorum. İos ekosistemine alışamadım. Satıp yerine ne almalıyım? Redmi Note 12 pro veya Redmi note 12 pro 5G düşündüm ne yapmalıyım?
google pixel alın hangisine bütçeniz yeterse ama iphonedan daha performanslı çalışıriPhone 13 Pro kullanıyorum. İos ekosistemine alışamadım. Satıp yerine ne almalıyım? Redmi Note 12 pro veya Redmi note 12 pro 5G düşündüm ne yapmalıyım?
İos bana göre değil onu anladım. O yüzden satmak istiyorum artık. Ne kadar eder sizce ?Aslında üzerine biraz para koyabilirseniz vazgeçmeyin derim. 14 Pro'nun yenilikçi özellikleri ile birlikte büyük bir kullanıcı kitlesini şaşırttığını düşünüyorum. Bence hala almadıysanız biraz daha 14 Pro'lara göz gezdirmenizi önermek isterim.
bence 35-40 bin arası eder hatta 40 bin üstüne bile satabilirsiniz temiz ve tamir görmemiş ise hele ki garantiliyse neden olmasın?İos bana göre değil onu anladım. O yüzden satmak istiyorum artık. Ne kadar eder sizce?
Merhabalar,bence 35-40 bin arası eder hatta 40 bin üstüne bile satabilirsiniz temiz ve tamir görmemiş ise hele ki garantiliyse neden olmasın?
Telefoncuları ve letgocuları hiç sevmiyorum çünkü hepsi ölücü ikinci el telefon alınacaksa sahibinden üzerinden alınmalı ama araştırmanın sağlam yapılması gerekiyor ki dolandırılma durumları olmasın.Merhabalar,
Bence de 39.000 TL bandında satılabilir telefoncular ölü fiyata almaya çalışıyorlar, Daha pahalıya satıyorlar ardından. Sahibinden de paylaşılmasını öneririm. İstenilen fiyatı veren birisi mutlaka çıkacaktır.
İyi Forumlar...
Temiz hocam parlaklığı full bile kullanmıyorum. Zaten teknolojik şeyleri dikkatli kullanırım kılıfı ve kırılmazı hiç çıkarmadım. Tamirlik bir durumu da hiç olmadı. 15 ay daha garantisi varbence 35-40 bin arası eder hatta 40 bin üstüne bile satabilirsiniz temiz ve tamir görmemiş ise hele ki garantiliyse neden olmasın?
Maşallah çok temiz kullanmışsınız. ?Temiz hocam parlaklığı full bile kullanmıyorum. Zaten teknolojik şeyleri dikkatli kullanırım kılıfı ve kırılmazı hiç çıkarmadım. Tamirlik bir durumu da hiç olmadı. 15 ay daha garantisi var
Cihazı satarsanız eğer Samsung Galaxy S23+ modeline bakmanızı öneririmTemiz hocam parlaklığı full bile kullanmıyorum. Zaten teknolojik şeyleri dikkatli kullanırım kılıfı ve kırılmazı hiç çıkarmadım. Tamirlik bir durumu da hiç olmadı. 15 ay daha garantisi var
Nothing phone 2'yi bekleyin. Yok ben hemen alıcam diyorsanız Nothing phone 1iPhone 13 Pro kullanıyorum. İos ekosistemine alışamadım. Satıp yerine ne almalıyım? Redmi Note 12 pro veya Redmi note 12 pro 5G düşündüm ne yapmalıyım?