Monster t7 v20.3 veya t7 v21.1.3 modeli arasında kaldım hangisini almalıyım? Tavsiye olarak başka markalarda olabilir .
Hocam monster almak performans sağlar ama kalite sağlamayabilir dikkatli kullanırım diyorsan t7 v20.3 alman iyi olur birinde 3060 birinde 2060 var ve özelliştirmelerden ssd yi 1tb yapabilirsinizMonster t7 v20.3 veya t7 v21.1.3 modeli arasında kaldım hangisini almalıyım? Tavsiye olarak başka markalarda olabilir .
Makine sağlam fakat 15,6 inc olduğu için malesef beğenmedim.
Attığınız sistem güzel ancak performans bakımından monster önde eğer gerçekten iyi kullancaksa mosnter almalı monster ucuz ama kalitesiz olabiliyor kalitesiz dediğim performans olarak değil malzeme olarak. v20.3 performans bakımından daha iyi olur
Hocam ne kadar dikkatli kullancaksınMakine sağlam fakat 15,6 inc olduğu için malesef beğenmedim.
Bekle 17.3 olanı önereyim.Makine sağlam fakat 15,6 inc olduğu için malesef beğenmedim.
v20.3 abra kasası kullanıyor yani sert plastik v19.7 nin kasası daha iyi işlemcisi daha iyi ekran kartı da rtx 2070 ama stokta yok v19.7Makine sağlam fakat 15,6 inc olduğu için malesef beğenmedim.
Rtx 3060 olanın şuanda yazılımsal sorunları olduğu yazılıyor. İleride bence düzelir ama kronikleşme olasılığıda var fakat tabikide 2060 dan daha üstün bir teknolojiye sahip olması avantaj. Abra kasası olduğu söyleniyor 20.3 modelinde ama tulpar olarak geçiyor. Rtx 2060 modelinin gerek tasarımı gerekse inceliği gayet güzel fakat web camin ekranın altında bulunması ve 3060 dan daha eski bir teknolojiye sahip olması dezavantaj. Kısacası arada kaldım.Hocam monster almak performans sağlar ama kalite sağlamayabilir dikkatli kullanırım diyorsan t7 v20.3 alman iyi olur birinde 3060 birinde 2060 var ve özelliştirmelerden ssd yi 1tb yapabilirsiniz
17.3 inç olanlar genelde gtx 1050 ti kullanıyorBekle 17.3 olanı önereyim.
19.7 kalkması çok kötü oldu tam da alacaktım.v20.3 abra kasası kullanıyor yani sert plastik v19.7 nin kasası daha iyi işlemcisi daha iyi ekran kartı da rtx 2070 ama stokta yok v19.7
HP omen serisinin gördüğüm bir dezavantajı ağır olması tabiki de dayanıklılığıda yanında getirirde tulpar serisinin attığım modelinde 2.1 kg ağırlık vardı.Bekle 17.3 olanı önereyim.
Hocam ne kadar dikkatli kullanacaksın laptopu19.7 kalkması çok kötü oldu tam da alacaktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HP omen serisinin gördüğüm bir dezavantajı ağır olması tabiki de dayanıklılığıda yanında getirirde tulpar serisinin attığım modelinde 2.1 kg ağırlık vardı.
nE?17.3 inç olanlar genelde gtx 1050 ti kullanıyor
Yani önerim ekran boyutundan düşüp daha iyi bir soğutma alman olur. Piyasada 2070 ve 3060 17.3" laptop yok neredeyse.19.7 kalkması çok kötü oldu tam da alacaktım.
HP omen serisinin gördüğüm bir dezavantajı ağır olması tabiki de dayanıklılığıda yanında getirirde tulpar serisinin attığım modelinde 2.1 kg ağırlık vardı.
Hocam bir şey sormak istiyorum gezen biri misiniz eğer laptop alıp sürekli masada kullanacaksanız ve nadiren gezen biriysen masaüstü almanız daha iyi olur19.7 kalkması çok kötü oldu tam da alacaktım.
Piyasada ekran kartı yok..Hocam bir şey sormak istiyorum gezen biri misiniz eğer laptop alıp sürekli masada kullanacaksanız ve nadiren gezen biriysen masaüstü almanız daha iyi olur
Ağır olması malzeme, kasa kalitesi ve soğutma tasarımının iyi olduğunu gösterir. Monster ile kesinlikle bir değil Omen'deki kalite. Yazılım tarafındaki farklara girmiyorum bile Omen Command Center fersah fersah önde Monster'daki kontrol merkezinden. Ben bu zamana kadar hep laptop kullandım, bir yerden sonra safi performans tek başına yeterli olmuyor maalesef.19.7 kalkması çok kötü oldu tam da alacaktım.
Hazır sistemler ne güne duruyor hocamPiyasada ekran kartı yok..
mimarlık okuyorum masaüstü pek uygun olmazHocam bir şey sormak istiyorum gezen biri misiniz eğer laptop alıp sürekli masada kullanacaksanız ve nadiren gezen biriysen masaüstü almanız daha iyi olur
Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum fakat şuanda piyasada hp omen yok olanda pahalı ve yine değineceğim üzere 3 kilo üzerindeki bir laptopu adaptörüyle bilrikte hergün taşımak istemem.Ağır olması malzeme, kasa kalitesi ve soğutma tasarımının iyi olduğunu gösterir. Monster ile kesinlikle bir değil Omen'deki kalite. Yazılım tarafındaki farklara girmiyorum bile Omen Command Center fersah fersah önde Monster'daki kontrol merkezinden. Ben bu zamana kadar hep laptop kullandım, bir yerden sonra safi performans tek başına yeterli olmuyor maalesef.
Mining sağolsun .nE?
Yani önerim ekran boyutundan düşüp daha iyi bir soğutma alman olur. Piyasada 2070 ve 3060 17.3" laptop yok neredeyse.
1 Bitcoin eşittirmimarlık okuyorum masaüstü pek uygun olmaz
Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum fakat şuanda piyasada hp omen yok olanda pahalı ve yine değineceğim üzere 3 kilo üzerindeki bir laptopu adaptörüyle bilrikte hergün taşımak istemem.
Mining sağolsun .
Hocam 15.6 inç var da 17.3 inçler pahalımimarlık okuyorum masaüstü pek uygun olmaz
Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum fakat şuanda piyasada hp omen yok olanda pahalı ve yine değineceğim üzere 3 kilo üzerindeki bir laptopu adaptörüyle bilrikte hergün taşımak istemem.
Mining sağolsun .
Onla alakalı değil, laptoplarda mining yapmak işkence.mimarlık okuyorum masaüstü pek uygun olmaz
Mining sağolsun .
Mining laptop fiyatlarını etkilemedi, etkilediyse de aşırı az. Yanlış yönlendirmeyelim1 Bitcoin eşittir
425.245,15 Türk Lirası bu değer 50k veya 20k gibi civarlara düşmezse zor mimarlık okuyorsunuz demek ekranın büyük olmasını neden istiyorsunuz 15.6 inç yeter de artar size
Hocam 15.6 inç var da 17.3 inçler pahalı
Hocam siz 17.3 inçli bir hp laptop önerecektiniz arkadaşaOnla alakalı değil, laptoplarda mining yapmak işkence.
Mining laptop fiyatlarını etkilemedi, etkilediyse de aşırı az. Yanlış yönlendirmeyelim![]()
BulamadımHocam siz 17.3 inçli bir hp laptop önerecektiniz arkadaşa
Hocam hp omenin 17.3 inç ve iyi ekran kartlı bilgisayarı yok eğer v19.7 olsa idi onu alabilirdi arkadaş malzeme olarakta iyi özellikler olarak ta v20.3 almaması gerek çünkü abra kasası kullanıyorBulamadım![]()
Buldum HP OMEN 17-cb1027nt (201U7EA) NotebookBulamadım![]()
Hocam buldum HP OMEN 17-cb1027nt (201U7EA) Notebook özellikleri iyi 1tb ssd var 17.3 inç hp kalitesi 16gb ram intel işlemci rtx 2060 ortada herşeyi açarmimarlık okuyorum masaüstü pek uygun olmaz
Mining sağolsun .
Özellikleri gayet iyi fakat tasarımı ve 3.23 kg oluşu beni hiç ama hiç ikna edemiyor.Hocam hp omenin 17.3 inç ve iyi ekran kartlı bilgisayarı yok eğer v19.7 olsa idi onu alabilirdi arkadaş malzeme olarakta iyi özellikler olarak ta v20.3 almaması gerek çünkü abra kasası kullanıyor
Buldum HP OMEN 17-cb1027nt (201U7EA) Notebook
Hocam buldum HP OMEN 17-cb1027nt (201U7EA) Notebook özellikleri iyi 1tb ssd var 17.3 inç hp kalitesi 16gb ram intel işlemci rtx 2060 ortada herşeyi açar
Hocam ağırlık = kalite diyebiliriz kaliteli bir ürün ve 144 hz ips ekran rtx 2060 ekran kartı zaten tam bir 1080p tasarım ve ağırlıktan dolayı monster almak isterseniz pişman olursunuzÖzellikleri gayet iyi fakat tasarımı ve 3.23 kg oluşu beni hiç ama hiç ikna edemiyor.
Uzun bir süredir laptop almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim. Monster baştan beri güven vermiyor bana ama en azından müşteri hizmetlerini aradığımda bir muhattap bulmam çok zor olmayacaktır. Aslında asus rog çok istiyorum fakat bu fiyata maalesef.Hocam ağırlık = kalite diyebiliriz kaliteli bir ürün ve 144 hz ips ekran rtx 2060 ekran kartı zaten tam bir 1080p tasarım ve ağırlıktan dolayı monster almak isterseniz pişman olursunuz
Yani hocam monster almayın derim ben hala laptop bakıyorum hem kendim hem sizin için aşşağı yukarı bütçelerimiz aynı laptop için benim iki farklı seçimim var lisede uzağa gidersem laptop eğer gitmezsem masaüstü alacağım Allahın izniyle yani hocam aralarında 1kg var 1kg içinde kalitesiz mal alınmazUzun bir süredir laptop almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim. Monster baştan beri güven vermiyor bana ama en azından müşteri hizmetlerini aradığımda bir muhattap bulmam çok zor olmayacaktır. Aslında asus rog çok istiyorum fakat bu fiyata maalesef.
Hocam buda 2-4 kg ağırlığında ve w10 var yani bu sistem 14k değil 13k eder ramler 2666 mhz
2.6 kg işte bu MSI. 17.3 olduğu için daha da ağır. Bence sizin ilk önce ne istediğinizi çözmeniz lazım. Hem hafif hem 17.3" hem de kasa kalitesi iyi olan bir bilgisayar bu fiyat bandında yok diyebilirim.