13.02.2010 MTSS Sınav Sonuç Bilgileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwateR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
13.02.2010 tarihinde yapılan Motorlu Taşıtlar Sürücü Sınavı bugün açıklanmıştır.

Aşağıdaki linke tıkladıktan sonra sağ tarafta bulunan 13.02.2010 Tarihli Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı, Sınav Sonuç Bilgileri linke tıklayın.Daha sonra önümüze çıkan sayfada T.C. Kimlik numaranızı girip sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz.Direk link verdiğimde tekrar anasayfaya yönledirdiği için anasayfaya link verdim.

Şimdide hayırlı olsun.Sınavdan aldığınız notları buraya yazalım...

İlk ben başlayayım.

• İlkyardım: 97
  • Trafik: 98
  • Motor: 100

13.02.2010 MTSS Sınav Sonucu

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Swater Sürücü kursunun avantajını kaçırdın. Yinede sağlık olsun. Çok iyi puan almışsın. Tebrik ederim.

Sonuçlar açıklandı. Hepsinden 90 Üzeri puanla geçtim. Allah'a şükür. :clap:

Ayrıca;

Direksiyon sınavları her ilde 6 Mart'da yapılmayacakmış. Her ilin kendine göre sınav takvimi olacaktır. Bunu kurslardan öğreneceğiz.

Direksiyon sınavları 6 Mart'da başlayıp, mart ayının sonuna kadar devam edecekmiş.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
umarım herkes başarılı olmuştur

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Swater Sürücü kursunun avantajını kaçırdın. Yinede sağlık olsun. Çok iyi puan almışsın. Tebrik ederim.

Sonuçlar açıklandı. Hepsinden 90 Üzeri puanla geçtim. Allah'a şükür. :clap:

Ayrıca;

Direksiyon sınavları her ilde 6 Mart'da yapılmayacakmış. Her ilin kendine göre sınav takvimi olacaktır. Bunu kurslardan öğreneceğiz.

Direksiyon sınavları 6 Mart'da başlayıp, mart ayının sonuna kadar devam edecekmiş.

O iki yanlışıda doğru yapsaydım kurs parasını vermeyecektim :)

Neyse sağlık olsun.Sende geçmişin o zaman sanada Tebrikler :clap:

Hmm.Ben bir ara gidip sorayım o zaman direksiyon sınavını.Bakalım ne diyecekler ...