Merhaba, sola-ace2 arasından çıkamayınca bütçeyi biraz yükselttim.Öncelikle belirteyim İstanbul'da oturuyorum ve online alışveriş yapmayacağım.Teknoloji mağazalarından almayı düşünüyorum cihazı.Alacağım cihaz benim ilk android cihazım olacak.Biraz inceledim sağı solu Vatan'da haftasonu indiriminde 1299 liraya xperia s 1249'a galaxys2 1210'a htc sensation xe var.Bunlara alternatif cihaz var mı bu fiyat civarında?Bu cihazlar arasından hangisini önerirsiniz?
Genel kullanım düzeyinde kullanacağım.Çok ekstrem bir şey yapmam telefonla,şu oyunu açmadı,şu uygulamayı desteklemedi gibi bir takıntım yok.Ufak boyutlu oyunlar,müzik,video dosyalarını takılma, yırtılma olmadan izleyebileceğim(hafıza kartından veya telefon hafızasından),webde rahat dolaşabileceğim bir cihaz istiyorum.
Son olarak yeni nexustan söz ediliyor, LG ve Sony firmalarının üreteceği söyleniyor.Bu cihazlar ne zaman duyrulur, ne zaman ülkemize gelir bir bilgi var mı acaba?
Teşekkürler.
Genel kullanım düzeyinde kullanacağım.Çok ekstrem bir şey yapmam telefonla,şu oyunu açmadı,şu uygulamayı desteklemedi gibi bir takıntım yok.Ufak boyutlu oyunlar,müzik,video dosyalarını takılma, yırtılma olmadan izleyebileceğim(hafıza kartından veya telefon hafızasından),webde rahat dolaşabileceğim bir cihaz istiyorum.
Son olarak yeni nexustan söz ediliyor, LG ve Sony firmalarının üreteceği söyleniyor.Bu cihazlar ne zaman duyrulur, ne zaman ülkemize gelir bir bilgi var mı acaba?
Teşekkürler.