1200 TL Android

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vafla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vafla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, sola-ace2 arasından çıkamayınca bütçeyi biraz yükselttim.Öncelikle belirteyim İstanbul'da oturuyorum ve online alışveriş yapmayacağım.Teknoloji mağazalarından almayı düşünüyorum cihazı.Alacağım cihaz benim ilk android cihazım olacak.Biraz inceledim sağı solu Vatan'da haftasonu indiriminde 1299 liraya xperia s 1249'a galaxys2 1210'a htc sensation xe var.Bunlara alternatif cihaz var mı bu fiyat civarında?Bu cihazlar arasından hangisini önerirsiniz?

Genel kullanım düzeyinde kullanacağım.Çok ekstrem bir şey yapmam telefonla,şu oyunu açmadı,şu uygulamayı desteklemedi gibi bir takıntım yok.Ufak boyutlu oyunlar,müzik,video dosyalarını takılma, yırtılma olmadan izleyebileceğim(hafıza kartından veya telefon hafızasından),webde rahat dolaşabileceğim bir cihaz istiyorum.

Son olarak yeni nexustan söz ediliyor, LG ve Sony firmalarının üreteceği söyleniyor.Bu cihazlar ne zaman duyrulur, ne zaman ülkemize gelir bir bilgi var mı acaba?
Teşekkürler.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
yeni nexus geldiğinde 1200'e düşmesi zaman alıcaktır. galaxy nexus wikiye göre 2011 yılında çıkmış. daha yeni 1300 lira seviyesine düştü. dolayısıyla yeni nexus biraz uzak ihtimal.

ilk android cihazın olacağı için galaxy nexus'u öneririm. daha sorunsuz bir deneyim sunacaktır.

paradis_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence s2. istanbulbilişimde siyahı 1153 tl beyazı 1163 tl. gidip çağlayandaki mağazasından alabilirsin

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
çok temiz 2. el s3 ler var onlara bakabilirsin pili dert etmeyeceksen one x e bakabilirsin.

Vafla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=45352]orcnd[/MENTION] [MENTION=269996]Liweru[/MENTION] [MENTION=283841]paradis_1905[/MENTION] Yorumlarınız için teşekkürler.Nexus-s2 arasında bir seçim yapmam gerekiyor gibi.Galaxy Nexus daha ne kadar süre google'ın desteğini alır?Yeni nexuslar gelince bunu çöpe atmayalım:unsure: Bu arada İstanbulBilişim'e baktım, nexusun fiyatı 1230 lirayken vatanda 1500 lira 270 lira fark neden var acaba?Firmanın paralel ithalat ürünler sattığı, ithalatçı garantisi verdiği türden yazılar okudum nette.Her ne kadar ürün sayfalarında "*Bu ürün Samsung Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. "yazsada ,içime bir kurt düştü.Mecidiyeköyde ki mağazasına gidip bakabilirim bu hafta sonu.Ürünlerin samsung distribütör garantili mi? İthalatçı garantili mi olduğunu nasıl ayırt edebilirim?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
o fiyata şu an en iyi tel samsung galaxy s2 veya 400 tl daha koy şöyle gıcırından bi s3 al
haaa bu arada eğer bekleme şansın varsa s3 miniyide bekleyebilirsin oda o civarda olur:D

Vafla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia S'in performansı s2'nin altında, denildiği gibi performans olarak en iyi telefon ,bu fiyata s2.Alternatifi google desteği ile nexus olabilir herhalde.Hala nereden alacağıma karar vermedim istanbul bilişime haftasonu gitmeyi planlıyorum.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
istanbul bilisimde satilan urunlerin hepsi distributor garantisi altinda olmuyor bunu fiyattan anlayabilirsiniz. 2 yil samsung garantisi ve istanbul bilisimin garantisi vardir ama kvk telpa genpa c5 gibi firmalarin garantisi altinda degildirler. 100 Tl daha verip galaxy note alabilirsin.

Vafla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note fazla büyük olduğu için düşünmüyorum.İstanbulBilişim hakkında ki bilgilendirme için teşekkür ederim.Vatandan bir s2 alacağım gibi o zaman :D

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Nexuslar daima güncelleştirme alıyor mesela 2009da çıkan ingilterede çıkan samsung'un nexus telefonu hala alıyor ve en önceden alıyor

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Güncelleme için Galaxy Nexus derim ki 2 gün önce bir çok nexus ilk elden Android 4.1.2 güncellemesi aldı ancak Sony yada diğer düşünülen cihazlardansa S II ise cpu/gpu kombinasyonu ile farklı bir noktada belki Samsung'un başardığı en güzel işlerden biri S II ...

bir çok kişi LG nin Nexus 4 ünü bekliyor ama bence o çok popüler olamayacak gibi geliyor herkes LG ye soğuk bir çok kişi Samsung'un bir nexus daha çıkarmasını bekliyor en azından Samsung ve Sony den Nexus bekleniyor ...

Hem S II hemde Galaxy Nexus un genişleme noktasında aksesuar zenginliği mevcut mesela iki cihazdada genişletilmiş batarya kiti var ortalama 60 - 80 lira arasına orginal kit bulunabiliyor ...

S II nin içinde 1650 mAh lik pil var bunun extended kit hali 2000 lik batarya ve arka kapak ...

Galaxy Nexus ta 1750 mAh pil ile geliyor bunun kitide 2000 lik batarya ve arka kapağa sahip ...

iki cihazda bence güzel alternatif bu arada Sammobile üzerinde S II ve Galaxy Note un Android 4.1.1 güncellemesini Kasım sonu aralık başı alacakmış ...

Galaxy Nexus için ise söyleyebileceğim şey Pendik Pendorya Media Markt ve Bursa Nilparktaki Media Marktte 4.1.1 yüklü teşhir ürünü vardı ancak Yenisahra Optimumdaki MediaMarktte ki Galaxy Nexus 4.0.4 olarak kalmıştı yükseltilmemişti en son baktığımda ... Nexus için MediaMarkttler gezilebilir ...

Vafla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an çok kararsızım.Nexus ve s2 arasında kaldım.Ve bilemiyorum.Nexusun fiyatı istanbulbilişimde bana uyuyordu.Vatanda 1500 tl fiyatı var.Fakat garanti olayından dolayı s2'ye yöneleceğim gibi :(

Vafla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gittim, 2 cihaz arasından çıkamadım.Daha sonra siyah renk bir s3 aldım geldim.Yorumlarıyla yardımcı olmaya çalışan herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.