asprin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 45
120 Hz, 6 inçlik telefon önerisi olan var mı? RAM 6 ve üstü olsun, bütçem 8K ile 15K arası.
daha dinamik olduğu için tercih ediyorum, eski bir telefonun dinamiksizliği ile 120 hz istemem çok doğal. belli bir amaçları var elbette özellikle akıcılığı tepkisi çözünürlüğü netliği elimde iphone 6 telefon var, annem 11 kullanıyor arada inanılmaz farklar var.Merak ettiğim için soruyorum. 120Hz lik bir ekran ile telefon almak istemenizin amacı nedir? Yani 120hz ile ne(ler) amaçlı kullanacaksınız?
Profesyonel bir amaca gerek yok. 120hz artık her telefona şart bence. 60hz lik cihazlar bana çağ dışı geliyor. 120 hz daha akıcı bir deneyim sunuyor cihazlarda. Herşey yağ gibi akıyor. 60 hz lik bir cihazla 120 hz lik bir cihazı yan yana karşılaştırdığınızda farkı anlayabilirsiniz. Ben şu an 120 hz de değil 144hz lik bir cihaz kullanıyorum ve bu saatten sonra 60hz lik bir cihaza geçmek istemem.Merak ettiğim için soruyorum. 120Hz lik bir ekran ile telefon almak istemenizin amacı nedir? Yani 120hz ile ne(ler) amaçlı kullanacaksınız?