Soru 12 Yaşındayım Alışveriş Kartı Alabilirmiyim

ilkerdkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
12 Yaşındayım ve Alışveriş kartı almak istiyorum.Alabilirmiyim? Alabilirsem hangilerinden alabilirim

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
1.İninal.
2.MaxiPara Gençlik Kart

Son düzenleyen moderatör:

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
21 yaşındayım bu yaşıma kadar görmediğim banka yaşamadığım olay kalmadı. Bu neticede bildiğim kadarıyla kullanabileceğiniz iki banka var: Papara ve ininal. İkisi de BDDK onaylı ve merkez bankası denetiminde. Yani güvenilir. Ancak ininal kullanım ücreti vs. alıyor. Ayrıca uygulamasının kullanımı paparaya göre çok daha karmaşık. Ama tabi oyun paralarında da avantajı var orası ayrı. Ben paparayı öneririm. Hiç sorun yaşamadım. Kardeşime de Papara kartı hediye etmiştim yakın bir zamanda. Memnun o da. Paparada para gönderimi, ödemeler vs . daha pratik bana göre. Ancak Papara ve ininal için 13 yaş sınırı var, yine de kartı satın alırken çok sorun edeceklerini sanmıyorum. Ama kartı uygulamadan kendi üstüne kaydettirmeye çalıştığında 13 yaşından küçük olduğun için sorun çıkabilir.

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Papara yı bende kullanıyorum aşırı iyi ya cashback var netflix alıyon 27 TL ye sadece 13,50 Ödüyosun harika kesinlikle papara yı öneririm.