Açıkçası 16.999 tl başlangıç fiyatı olan iphone 12 pro max alacak kadar param olsa, aksesuarlar içinde direk olarak telefona özel olarak üretilmiş apple ürünlerini tercih ederdim.Başka marka ürünlere yönelip risk yaşamaya gerek yok. Böyle bir telefon alındığında magsafe kablosuz cihazı ve magsafe uyumlu kılıfa toplamda 900 tl gibi bir fiyatında verilebileceğini düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orjinal magsafe cihazı alınırsa büyük ihtimal telefon üzerinde iz bırakmayacaktır. Sadece kılıf ile kullanılırsa zamanla kılıfın tam ortasında ki halka şekli belirginleşebilir.Evet kılıfsız Magsafe'de kullanılır fakat ileride iz bırakabilir. Eğer çok sık kullanmayacaksanız Attığım Spigen marka ürünü alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kablolu şarj ile Aralarında 5 watt fark var sadece. şarj süresine çok fazla etkisi olur mu bilemiyorum ama kablolu ile aynı watt ı verse bile bana gereksiz geliyor. Çünkü magsafe i zaten yine adaptör ile prize takıyosun.Bu nedenle bu tarz ürünlerin adı kablosuz diye geçse bile kullanım alanın kablonun uzunluğu ile sınırlı kalıyor. Kablo,adaptör ve priz ile aynı şekilde uğraştıktan sonra iphone un altında ki girişe kablo takmak ile telefonu mıknatısa koymak arasından pek kullanım rahatlığı farkı göremiyorum.Magsafe aşırı gereksiz gibi... Bayağı yavaş şarj ediyor diye biliyorum.
Son düzenleme: