adem.xd
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Merhaba 11T Pro almayı düşünüyorum 12T ile aralarında soğutma, işlemci vs. fark var mı? İkisinde 90 fps var mı?
Son düzenleyen moderatör:
11t pro 90 değil 12 t nin işlemci çok çok daha iyi soğutmasıda daha iyiMerhaba 11t pro almayı düşünüyorum 12t ile aralarında soğutma işlemci vs. Fark farmı ikisinde 90 fps varmı
Oyun oynuyormusun sogutması felan nasıl ve 11 t pro kulanma şansın oldumuXiaomi 11T Pro - Xiaomi 12T (256 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Xiaomi 11T Pro - Xiaomi 12T (256 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 12t kullaniyorum efsane bişey
12 t daha iyiOyun oynuyormusun sogutması felan nasıl ve 11 t pro kulanma şansın oldumu
12t daha iyiOyun oynuyormusun sogutması felan nasıl ve 11 t pro kulanma şansın oldumu
+ ekran olarak piyasadaki en güzel ekranlardan birine sahip12T SoC, batarya ve soğutma olarak daha iyi bir model.
Oda var unuttum onu+ ekran olarak piyasadaki en güzel ekranlardan birine sahip
Soc nedir12T SoC, batarya ve soğutma olarak daha iyi bir model.
işlemciSoc nedir
Hmm teşekkürlerişlemci
System in Chip yani işlemci, grafik işlemcisi (GPU) ve NPU.Soc nedir
Şöyle ki 4 saat kesintisiz full yüksek grafiklerde donma kasma ısınma olmadan oynuyorum şarj bitince 20dk full şarj oluyor ve 4 saat yine başlıyorOyun oynuyormusun sogutması felan nasıl ve 11 t pro kulanma şansın oldumu
Bu arada 4 saat olduğunu saniyorum ama daha fazla olabilir tam emin degilimŞöyle ki 4 saat kesintisiz full yüksek grafiklerde donma kasma ısınma olmadan oynuyorum şarj bitince 20dk full şarj oluyor ve 4 saat yine başlıyor