11 pro max '' Arama sırasında 10 dak. süre içinde arama sonlanması ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OOAANN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OOAANN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleykum, arkadaşlar yakın zamanda iphone 11 aldım daha önce 6 kullanıyordum şöyle bir durum ile karşılaştım ;

Bir bankayı ve e-ticaret müşteri hizmetlerini aradığım zaman bekleme sırasında süre 10 dakikayı aşar aşmaz arama kapanıyor bu olay daha önceki iphone 6 da başıma hiç gelmedi,
ne yaptıysam sorunu bulamadım, hattımı eski telefonuma taktığımda herşey normal ama iphone 11 de 10. dakikada hat kapanıyor tekrar aramam gerekiyor.
Not: Bu durum sadece herhangi bir müşteri hizmetlerini aradığımda orada beklemeye takılırsam oluyor..

caner00

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Senebi nedir bilmem ama uzun süre sessiz kalınca sistem arama bittiğini zannedip kapatiyor olabilir mi?Beklemr esnasında konuşun ya da durumu apple servisini arayaraktan halledin.En fazla 10 dk ya hallederler

OOAANN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senebi nedir bilmem ama uzun süre sessiz kalınca sistem arama bittiğini zannedip kapatiyor olabilir mi?Beklemr esnasında konuşun ya da durumu apple servisini arayaraktan halledin.En fazla 10 dk ya hallederler
aynı aramayı hattımı eski telefona takarak yapıyorum 30 dakkada beklese hat kapanmıyor.