İrfan Fatih Ağaçayaklar
Profesör
Merhaba. 3,5 senedir Note 8 kullanıyorum. Samsung sitesi üzerinden değişim kampanyasına baktım. Note 8 modeline 4300 lira fiyat veriyorlar. Haliyle S21 Ultra 11.700 liraya denk geliyor. Sizce almak mantıklı mı?
Çok sıcak bakmıyorum.İphone al 12- 11 pro ?
S21 ultrada hertürlü daha iyi belki bataryada düşük kalabilirÇok sıcak bakmıyorum.
S21 Ultra hakkında çok fazla kötü yorum okumadım. Ailem biraz da Samsung taraftarı.S21 ultrada hertürlü daha iyi belki bataryada düşük kalabilir
Evet genel olarak aileler samsung taraftarı ama iphone daha iyi performans verecektirS21 Ultra hakkında çok fazla kötü yorum okumadım. Ailem biraz da Samsung taraftarı.
5 yıl performans,çok iyi ekran kalitesi,2k da 120hz akıcılığı, kamerada çok iyi fotoğraf performansı,çok iyi stereo hoparlör deneyimi istiyorsan,kutudan kulaklık ve şarj cihazı çıkmaması sorun değilse S21 ultra alınabilir.Şahsi fikrim ben olsam o fiyatlarda 11 Pro yada S20 plus alırdım.12000 TL verip kutu içeriğinden hiçbir şey çıkmaması bana göre tüketicinin aklıyla alay etmektir.Merhaba. 3,5 senedir Note 8 kullanıyorum. Samsung sitesi üzerinden değişim kampanyasına baktım. Note 8 modeline 4300 lira fiyat veriyorlar. Haliyle S21 Ultra 11.700 liraya denk geliyor. Sizce almak mantıklı mı?
Ben olsam 11 Pro alırdım.11 Pro kutu içeriği ve genel olarak sunduğu yüksek kalite ile İphonelar içinde favori cihazım.İphone al 12- 11 pro ?
Peki bu fiyat S21 Ultra için iyi bir fiyat mı?5 yıl performans,çok iyi ekran kalitesi,2k da 120hz akıcılığı, kamerada çok iyi fotoğraf performansı,çok iyi stereo hoparlör deneyimi istiyorsan,kutudan kulaklık ve şarj cihazı çıkmaması sorun değilse S21 ultra alınabilir.Şahsi fikrim ben olsam o fiyatlarda 11 Pro yada S20 plus alırdım.12000 TL verip kutu içeriğinden hiçbir şey çıkmaması bana göre tüketicinin aklıyla alay etmektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben olsam 11 Pro alırdım.11 Pro kutu içeriği ve genel olarak sunduğu yüksek kalite ile İphonelar içinde favori cihazım.
Bir de batarya performansı nasıl?Peki bu fiyat S21 Ultra için iyi bir fiyat mı?
İyi fiyat. S21 Ultra almanızı öneririm.11.700 liraya denk geliyor.
11700 TL S21 ultra için bugünkü koşullarda iyi fiyat.Batarya performansına gelince cihazda 120hz ın Adaptif olması (120hz ın sürekli değil belli durumlarda çalışması), işlemcinin verimliliği ve incelemelere bakıldığında cihazın 8,5-9 saat ekran süresi verdiği söyleniyor ki bu bence iyi bir süre.(Wifi de 8,5-9 saat ekran süresi ve bu senaryoda oyun yok)Peki bu fiyat S21 Ultra için iyi bir fiyat mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de batarya performansı nasıl?
Telefonda oyun oynayan birisi değilim. Teşekkürler cevaplar için.11700 TL S21 ultra için bugünkü koşullarda iyi fiyat.Batarya performansına gelince cihazda 120hz ın Adaptif olması (120hz ın sürekli değil belli durumlarda çalışması), işlemcinin verimliliği ve incelemelere bakıldığında cihazın 8,5-9 saat ekran süresi verdiği söyleniyor ki bu bence iyi bir süre.(Wifi de 8,5-9 saat ekran süresi ve bu senaryoda oyun yok)