11.2.1 saklama alanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rivovi96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rivovi96

Asistan
Reaksiyon puanı
5
şuan cihazda facebook uygulaması 3gb mail uygulaması 2gb alan kullanıyor bunu nasıl silebilirim önbellek temizleme adı altında araştırma yaptım sağlıklı bilgiye ulaşamadım. facebook uygulamasını silik tekrar yükleyince 300 küsur mb lara düşürdüm ama mail uygulamasına birşey yapmadım. bu konuda bilgisi olan varmı

EA14

Doçent
Reaksiyon puanı
190
merhabalar; işe yaramayan, eski ve kullanmadığımız maileri silerek çözüme kavuşabilirsiniz. özellikle ekli mailleri, istenmeyen kutusu ve çöp kutusunu temizleyiniz.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Telefonunuzu yedek alıp sıfırlayıp ve o yedeği tekrar telefona attığınızda en az 1.5 2 gb yer açılacaktır

ufukceylan

Asistan
Reaksiyon puanı
84
şuan cihazda facebook uygulaması 3gb mail uygulaması 2gb alan kullanıyor bunu nasıl silebilirim önbellek temizleme adı altında araştırma yaptım sağlıklı bilgiye ulaşamadım. facebook uygulamasını silik tekrar yükleyince 300 küsur mb lara düşürdüm ama mail uygulamasına birşey yapmadım. bu konuda bilgisi olan varmı
Telefonun 16 gb ise ve boş alan 3-5 gb falan ise itunes üzerinden 5 gb üzeri bir film satın almaya tıkla boş alan açmak için gereksiz dosyaları siliyor ilk önce. Ya da facebook vs gibi program boyutundan fazla yer kapayan uygulamaları silip tekrar yükle eski veriler silinecektir.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Telefonun 16 gb ise ve boş alan 3-5 gb falan ise itunes üzerinden 5 gb üzeri bir film satın almaya tıkla boş alan açmak için gereksiz dosyaları siliyor ilk önce. Ya da facebook vs gibi program boyutundan fazla yer kapayan uygulamaları silip tekrar yükle eski veriler silinecektir.

Dediği gibi iTunes'den film kiralayın ve iptal edin, cihazınızda yer açılacaktır.