10Tl Oyun Önerisi

isa başak

Asistan
Reaksiyon puanı
127
steam hesabımda 10tl var şuan valorant, zula, pubg, apex gibi oyun öneriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Euro Truck Simulator 1 alınır mı?
herkes 2 alıyor

Son düzenleme:

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Her ihtimale karşı önereceğim oyunlarda sistem gereksinimlerini kontrol etmelisiniz.

İndirimlerde alacaksanız Just Cause 3 (6.75TL) ve Spec ops the line (8.33 gözüküyor ancak 5 6 tl ye aldığımı hatırlıyorum) alabilirsiniz.
Ets 2 öneririm. En bariz farkı online oynayabilme.
Benim amacım tek başıma oynamak çevreyi izlemek diyorsanda ATS çok daha iyi bir tercih. Her ne kadar tırlarını sevmesemde yollar ve çevre daha güzel.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Mount & Blade: Warband, yada başka bir deyişle En iyi Türk oyunu. Steam'de 30 TL, indirim ile 7 TL oluyor.

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,295
Her ihtimale karşı önereceğim oyunlarda sistem gereksinimlerini kontrol etmelisiniz.

İndirimlerde alacaksanız Just Cause 3 (6.75TL) ve Spec ops the line (8.33 gözüküyor ancak 5 6 tl ye aldığımı hatırlıyorum) alabilirsiniz.
Ets 2 öneririm. En bariz farkı online oynayabilme.
Benim amacım tek başıma oynamak çevreyi izlemek diyorsanda ATS çok daha iyi bir tercih. Her ne kadar tırlarını sevmesemde yollar ve çevre daha güzel.
Hem ets almam hem de ats almam olur mu sence? :D

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,295

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
@Uchiha Sasuke, Aynı Paradox oyunları gibi. Oyun yok DLC'ler var. Yakında her şeyi komple DLC'ler ile yaparlar. Oyuna girme DLC'si falan. ?
Aslında eski oyunlarda olan bir şeydi sonradan dlc dediler. ?
Mesela oyun serverları dolu olduğu için saatlerce oyuna girmeye uğraşırdık, üreticide premium alırsan server full+full de olsa seni oyuna tek tıkla alırdı. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ets 2'de sadece aksesuar ve japon boya paketi var Ats'de de aynı 1-2 dlc ya da hiç dlc almadan oynanmıyormu? :tearsofjoy:
Aksesuar benimde hoşuma gidiyor.
Mesela şöyle, oyunu hız limitiyle oynamayı seven, gerçekçi olsun isteyen özel kargo, ağır kargo gibi dlcleri alabilir.
Benim gibi çevreyi izleyerek şarkı dinleyerek yol gitmeyi isteyen harita dlcleri alabilir.
Boya pek görünen bir şey değil o halde onun bile hayranı olanlar var.