valla hiç dikkat etmedim...en ucuz o olduğu için galiba...tşk ederim...Ekin adından gördüğüm kadarıyla boss bilgisayar ile alışveriş yapmayı düşünüyorsunuz. Çok önermem.
Ekli dosyayı görüntüle 138823
Şikayet var profili
Ekli dosyayı görüntüle 138824
Ekli dosyayı görüntüle 138825
En ucuza satan yerleri akakçe.com dan görebilirsin. Satışçıya dikkat ederek alım yapabilirsin. Bütçeni yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca kart elinizde mi söyler misiniz?valla hiç dikkat etmedim...en ucuz o olduğu için galiba...tşk ederim...
Bütçesi varsa adam gibi güçlü yarın öbür gün render da yapabileceği bir işlemci almasını öneririm. Hatta şöyle vrm sağlam bir anakart ta alsın. Kartı çalıştıracak minimum işlemciyi seçmesine gerek yok. Bilgisayarla sadece oyun oynanamaz çünkü.1080 Ti için i5 10400f tercih edebilirsin.
Bu biraz kişisel tercih. Ben mesela sadece oyun ve basit düzeyde yayın için kullanıyorum. İleride yükseltmek yerine de bir kez alıp bozulana kadar kullanıyorum. Sonra yeni bir nesile geçiyorum.Bütçesi varsa adam gibi güçlü yarın öbür gün render da yapabileceği bir işlemci almasını öneririm. Hatta şöyle vrm sağlam bir anakart ta alsın. Kartı çalıştıracak minimum işlemciyi seçmesine gerek yok. Bilgisayarla sadece oyun oynanamaz çünkü.
1080 ti acaba alacağım sisteme ve tabi bazı kaynaklarda 700 w power yeter bazıları da illa en az 800 w olması lazım diyo...bilemedim...bide m2 sanırım normal ssd ye göre daha iyi..Bende düz 1080 var. Red dead redemption 2 ile cyberpunk 2077 de 1080p de fulleyemiyorum ayarları. Biraz moralim bozuldu tabi. Scale de sona çekmek isterim. Sonuçta gtx 1080 den bahsediyoruz fakat artık yetmemeye başlamış.
Güzel bir 700 W yeterli, Siz 750 W ile garantiye alırsanız üzülmezsiniz.1080 ti acaba alacağım sisteme ve tabi bazı kaynaklarda 700 w power yeter bazıları da illa en az 800 w olması lazım diyo...bilemedim...bide m2 sanırım normal ssd ye göre daha iyi..