100TL Civarı kulaklık Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan /xo/
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Merhaba arkadaşlar. Earpods bozulduğu için yeni bir kulaklık almaya karar verdim. Benim için tizleri, netliği iyi vermesi önemli. Ayrıca dışarıdan ses almaması lazım. Spor salonunda veya otobüste dışarıdaki müziği, sesi duymamam lazım. Bu yüzden kulak içine girip sesi izole eden bir kulaklık arıyorum. Lütfen Teknosa, Vatan gibi yerlerden Philips, Sony falan önermeyiniz lütfen. Xiaomi Piston 3 kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hayır katılmıyorum. Ben size kulak içi olsun diyorum bizzat bastıra bastıra siz bana kulakta durmayan, dışarıdaki her sesi çeken earpods öneriyoraunuz. Bilginiz yoksa önermeyon kardeşim sizi yorum yapmaya zorlayan yok.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Önerilere açığım arkadaşlar.

mraliaras

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Piston 3, aşık oldum kulaklığa :) Türkiye de yaklaşık 100 lira civarında çin sitelerinde aynısını 45-60 arası bulursun.

Konuyu tam okumamıştım başlığı okudum direk piston 3 yazdım :) içerikte sende piston 3 yazmışsın terettür etme direk al derim. Yolda yürürken dinliyorum ben, trafige dair hiç bir ses yok korna sesi konuşma felan izole ediyor sesi. Ses şiddeti olarak earpods dan iyi fakat fazla durduğunda ortalama 2-3 saat kulağı ağırtıyor. İyi kulaklık ben memnunum bassı olsun tasarımının olsun hoş. Hatta rüzgarlı havalarda kulakligi takiyorum müzik acmasam bile rüzgar soğuk girmiyor kulağıma [emoji2] [emoji2]

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Piston 3, aşık oldum kulaklığa :) Türkiye de yaklaşık 100 lira civarında çin sitelerinde aynısını 45-60 arası bulursun.

Konuyu tam okumamıştım başlığı okudum direk piston 3 yazdım :) içerikte sende piston 3 yazmışsın terettür etme direk al derim. Yolda yürürken dinliyorum ben, trafige dair hiç bir ses yok korna sesi konuşma felan izole ediyor sesi. Ses şiddeti olarak earpods dan iyi fakat fazla durduğunda ortalama 2-3 saat kulağı ağırtıyor. İyi kulaklık ben memnunum bassı olsun tasarımının olsun hoş. Hatta rüzgarlı havalarda kulakligi takiyorum müzik acmasam bile rüzgar soğuk girmiyor kulağıma [emoji2] [emoji2]
Sağ olasın hocam ben sipariş ettim ama malesef tedarik sıkıntısı yüzünden gelmedi. Şu an MDR-NC 31E düşünüyorum Sony Z2 kutusundan (yurt dışı) çıkan kulaklık 140 tl fiyatı var onu alırım diye bakıyorum. Piston 3 sanırım tizleri çok da kaliteli vermiyor, yorumlar o yönde. Ben de açıkçası araftayım.

Reaksiyon puanı
16,128
http://www.amazon.com/Sony-Digital-Cancelling-Headset-MDR-NC31EM/dp/B00HX9AJ5M
31BN2GPDmRL.jpg

amazon.com'da var

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Biraz geç yazıyorum ama Audio Technica cks55x tavsiyemdir.Gerçi ne tarz dinlediğinize göre değişir bir bakmanızı öneririm.

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Piston3 premium sağlamlık on numara 5 yıldız daha ne diyeyim:D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
39 liraya indirimdeydi, Quadbeat 2 satın aldım n11 den. Tavsiyeler için teşekkürler.