1000tlye kadar ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2_pac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba discovery kullanıcısıyım telefonumu satıyorum ve yeni bir telefon alıcam bütcem çok fazla degil bu bütceye en iyi hangi telefonu alabilirim ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
merhaba discovery kullanıcısıyım telefonumu satıyorum ve yeni bir telefon alıcam bütcem çok fazla degil bu bütceye en iyi hangi telefonu alabilirim ?

Alabilirsen G2 al. Paralel ithalatlı G2'ler ucuz oluyor. Veya benim gibi General Mobile'ye güven sorunu yaşamıyorsan General Mobile Discovery Elite'in 2 GB RAM 16 GB hafızalı olan modelini almanı öneririm.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

1000 TL ye nexus 4 veya 5 bulabilirsen onlardan birini al. Söylediğin fiyat o kadar karışıkki anlatamam. Yani üstüne 200 300 daha koysan en kral telefonları alıcaksın ama koyamassan cok iyi olmayacak yani :P

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
general mobileye güvenim yok yolda giderken kulaklıkla müzik dinleyemiyorum 2dkya bir müzik duruyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:ooooooo inanmıyorum arakdaşım çok teşekkür ederim ben bilmiyordum general mobile elitenin 16GB olduğunu o zaman 999 lira ise ben bir kaç ay sonra alacagım fiyat düşer 800 lira civarında alırım insallah :)) çok teşekür ederim