1000 tl ye kadar telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kubel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kamerası iyi olan

• Huawei P9 Lite (2017)

Kullanılan: 2 28.6%
  • Xiaomi Redmi Note 4

Kullanılan: 4 57.1%
  • Lenovo K6 Note

Kullanılan: 0 0.0%
  • General Mobile GM 8

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7

kubel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acil olarak 1000tl ye telefon alacağım biraz araştırdım kafam karıştı benim için en önemli olan kamera birde saatlerce wifi hotspot açıyorum ve sosyal ağ başka birşey yapmıyorum. telefonların kötü yanları kronik sorunları var mı yardımcı olur musunuz?

şuan kafamdaki telefon, sanki kamerası diğerlerine göre daha iyi özellikle ön kamera = Huawei P9 Lite (2017)
Xiaomi Redmi Note 4
Lenovo K6 Note
General Mobile GM 8

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
Performans ve Batarya süresi olarak en iyi cihaz Redmi Note 4 Snapdragon 625 versiyonu.
Kameraları o kadar iyi değil.
P9 Lite 2017 kamerası da çok iyi değil.

Xiaomi Mi A1 pil olarak Note4'ün gerisinde. Ama pili iyi gidiyor . Ve kamera olarak daha iyi.

chu5555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hocam 1080 tl gibi bir fiyata interntten xiaomi mi A1 alabilirsiniz. Kamera olarak hepsinden iyidir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Redmi Note 4 en baba pil performansını sunan cihaz ama kameradan bir şey bekleme.
Mi A1 pili daha kotu fakat kamerası redmi Note 4den daha iyi. Mi a1in pili gayet iyi ama saatlerce hotspota ne kadar dayanır bilemem

kubel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam 1080 tl gibi bir fiyata interntten xiaomi mi A1 alabilirsiniz. Kamera olarak hepsinden iyidir.
onu alacağımda almaya korkuyorum telefonda sıkıntı çıkar iade edemem veya garantide sıkıntı çıkar diye

chu5555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
onu alacağımda almaya korkuyorum telefonda sıkıntı çıkar iade edemem veya garantide sıkıntı çıkar diye
Hocam bende alacagim aynisindan p.tesi. ben sorun olacagini dusunmuyorum birck kullanici yorumu okudum herkes memnun gonlunuz rahat olsun. Gecen arkadasim iphone 7s aldi vatandan ilk gun telefon cok isiniyor doye servise gotrdu ve ayni sekilde telefnda bisey yk diye geri geldi. Hm sifir hem iphone hem isiniyor sorunlu. Diyecegim o ki birtakim sorunlar her markada var elektronik isi birazda sans isi . Ben kendim de alacagim icin sizede gonul rahatligi ile onerebilirim o fiyta o ozelliklerde baska telefon yok malesef.