1000 TL Ödüllü Domain İsmi Yarışması

Yalçın Dümen

Öğrenci
Katılım
18 Ocak 2020
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
30
Merhaba,

Yeni projemiz için isim arıyoruz. Projemiz ana hatlarıyla:

- Kişilerin bulunduğu muhitte satın alabileceği ve yerel çalışanların kurye aracılığıyla gönderebileceği gıda, hazır yemek, kırtasiye, market ürünleri gibi servislerin sergilenmesi,
- İnsanların bu hizmetlerin siparişini verip takibini yapabileceği,
- Dilerse kurye olarak da çalışıp ek gelir sağlayabileceği,


bir sistem olacak. Buna benzer işler yapan popüler sistemlere nazaran daha ucuz ve pratik olacak ve benzer şeyleri yapabilen farklı uygulamaların tek bir çatı altında birleşimi şeklinde hizmet verecek. Projemizin kodlanması çok büyük oranda tamamlandı, yalnızca test edilmesi ve domain ismi konusunda yardıma ihtiyacımız var.

Hedef kitlemiz 18 - 45 yaş grubu arası online hizmet almak konusunda önyargısı bulunmayan, hızlı ve pratik arayüzler bekleyen dinamik insanlardan oluşuyor.

IBAN adresiniz ve isim soyisim ile öneri yapmanız halinde, eğer önerdiğiniz isim ile ilerlemeye karar verirsek konuyu "Çözüldü" olarak işaretleyip banka dekontunu buradan paylaşacağım. ( Elbette bilgi güvenliği sebebiyle ilgili yerleri karalayarak, yalnızca IBAN ve tutar görüntülenebilecek )

Dilerseniz crsrc.32167@gmail.com email adresi üzerinden de ulaşabilirsiniz. ( Önerinizin ve bilgileriniz herkesçe görünmesini istemiyorsanız )

Notlar:

- Önerdiğiniz domain isminin hali hazırda müsait olması gerekiyor. ( Instagram, twitter ve facebook hesaplarının da müsait olması çok büyük bir artı ancak şart değil.)

- Bu proje için farklı platformlarda isim arayışı için düzenlediğimiz yarışmalar olacaktır belirlediğimiz bütçe kapsamında. Beğenilen isim dışında başka bir isimle de devam edebiliriz, ancak bu platformdaki kazanan yine de ödül olarak belirlediğimiz 1000 TL yi hesabında görecek. ( Bahsettiğim gibi dekont paylaşıp ispatlayacağım gönderimi )

- Projemiz ilginizi çektiyse, dijital pazarlama ve müşteri ilişkileri konusunda yardımcı olabileceğinizi düşünüyorsanız üstteki email üzerinden CV niz ile bana ulaşabilirsiniz. Ofisimiz İstanbul anadolu yakasında ancak %100 uzaktan çalışılabilecek bir sistemimiz var. ( aramızda bu şekilde full-time çalışan arkadaşlarımız mevcut )

Zamanını ve fikirlerini esirgemeyenlere teşekkür ederim!
 
Üst