1000 Liraya Laptop Önerebilir misiniz?

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşıma bilgisayar alacağız ve elimizde tam olarak 1000 lira var. Yani 1000 lirayı geçmeyecek ve internet üzerinden vereceğiz siparişi. Sağlam ve güvenilir siteden freedos işletim sistemli olacak kendimiz kurarız windowsu. Ve Exper, Casper ve Acer marka kesinlikle olmayacak. Dell olursa çok iyi olur. Bu kriterlerde bi bilgisayar önerebilirmisiniz satıldığı site ile birlikte?

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
arkadaşım o fiyata bilgisayar bulma bulursunda ne amaçla kullanacaksın o önemli.çift çekirdekli bilgisayarları ancak alabilirsin senin istediğin markada.onlarda bence çok seni götürmeyecek bilgisayarlardır.kullanım amacını da yazarsan forumdan arkadaşlar mutlaka sana iyi bir öneride bulunacaktır.
mesela benimde bilgisayara ihtiyacım vardı ama çokta param yoktu.ama sıradan bilgisayarda almak istemiyordum çünkü mühendislik öğrencisiyim ve az çok işimi görecek bişey istiyodum.epey araştırdım 600 tl ye i3 işlemci 3gb ram 500 harddisk 1gb ekran kartı olan bir ikinci el bilgisayar aldım.autocad ve mühendislik programlarını kaldırıyor pc ve işimi görüyor çok şükür şimdilik. o yüzden size ihtiyaca göre pc alın derim.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
arkadaşım o fiyata bilgisayar bulma bulursunda ne amaçla kullanacaksın o önemli.çift çekirdekli bilgisayarları ancak alabilirsin senin istediğin markada.onlarda bence çok seni götürmeyecek bilgisayarlardır.kullanım amacını da yazarsan forumdan arkadaşlar mutlaka sana iyi bir öneride bulunacaktır.
mesela benimde bilgisayara ihtiyacım vardı ama çokta param yoktu.ama sıradan bilgisayarda almak istemiyordum çünkü mühendislik öğrencisiyim ve az çok işimi görecek bişey istiyodum.epey araştırdım 600 tl ye i3 işlemci 3gb ram 500 harddisk 1gb ekran kartı olan bir ikinci el bilgisayar aldım.autocad ve mühendislik programlarını kaldırıyor pc ve işimi görüyor çok şükür şimdilik. o yüzden size ihtiyaca göre pc alın derim.

Aynı şekilde biz de Maden Müh. okuyoruz ve genelde arkadaşım netcad, autocad, ofis gibi programlar için kullanacak. Geçen sene bir arkadaşıma i5 işlemcili freedos dell laptop almıştık 1100 liraya. Bunun gibi bir bilgisayar arıyorum yine

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Veya en ucuz, kaliteli ve güvenilir laptop satan site varsa bildiğiniz adını söyleyin orda 1000 liraya bir bilgisayar seçerim?

nurdede1986

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Biraz araştırma ile mağaraların teşhir ürünlerini takip edebilirsin. 200_300 tl daha uygunà garantili leptop sahibi olursun

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
1000 lirayı geçmemesi gerekiyor. Daha önce verdiğin i3 işlemcili lenovo güzeldi ancak stokta yokmuş. Tam 1000 liraya i3 işlemcili başka bir bilgisayar bulamazmıyız acaba lenovo dell falan?

Bir de işlemcisi İntelmi olsun yoksa AMD'mi forumu dolaştım biraz AMD daha ucuzmuş performans bakımından İntel ile hemen hemen aynıymış. Ancak bazılarıda laptoplarda AMD çok ısınma sorunu yapıyor diyorlar. Siz ne diyorsunuz bu konuda?

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
1000 lirayı geçmemesi gerekiyor. Daha önce verdiğin i3 işlemcili lenovo güzeldi ancak stokta yokmuş. Tam 1000 liraya i3 işlemcili başka bir bilgisayar bulamazmıyız acaba lenovo dell falan?

Bir de işlemcisi İntelmi olsun yoksa AMD'mi forumu dolaştım biraz AMD daha ucuzmuş performans bakımından İntel ile hemen hemen aynıymış. Ancak bazılarıda laptoplarda AMD çok ısınma sorunu yapıyor diyorlar. Siz ne diyorsunuz bu konuda?

arkadaşım özelden yazdım sana bana dönüş yapar mısın.kart borcum yüzünden laptopu satmam gerekiyor.eğer almayı düşünürsen görüşebiliriz.