MOBİL KRALI
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 65
Tanıttığınız telefonun genel özelliklerini belirtmeyi unutmayın. (Pil gücü, depolama, ram, kamera,... vb. şeyler)
Güzel telefon.?Meizu 16.
Donanım olarak fiyatına göre iyi, OLED panele sahip, OIS sensörüne sahip.
Hocam Piyasaya ne zaman sunulucak.Hocam Realme 6i Helio G80 4 GB Ram 128 GB hafıza 5000mah batarya 1.799 TL den satışa sunulacak. Redmi Note 8 gibi telefonlardan iyi oyunda oynarsın
Nisanın 17 si sanırımGüzel telefon.?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Piyasaya ne zaman sunulucak.
Telefonu biraz daha inceliycem.Nisanın 17 si sanırım
Hwp YouTube video çekti şimdi hocam.Telefonu biraz daha inceliycem.
Hocam Realme 6i Helio G80 4 GB Ram 128 GB hafıza 5000mah batarya 1.799 TL den satışa sunulacak. Redmi Note 8 gibi telefonlardan iyi oyunda oynarsın
M30S al geç.Tanıttığınız telefonun genel özelliklerini belirtmeyi unutmayın. (Pil gücü, depolama, ram, kamera,... vb. şeyler)
G80'in performansını bilemiyorum ilk olarak zaten 6İ'de kullanılacak Antutu puanı 202.300 puan yazıyor epey.com sitesinde. Ama m30s de zaten gayet yeterli performans verecektir. Çünkü exynos 9611 SD 712 dengi bir işlemci. Oyunu m30s'de daha uzun süre oynarsınız ayrıca çünkü G80'in üretim teknolojisi 12nm ve 5000 mAh, yine uzun oynarsınız ama m30s de ki 9611'in üretim teknolojisi 10nm ve 6000 mAh.Çoğunlukla oyun için kullanılacak.
Hocam haklısınız ama IPS paneller Amoled panellere göre biraz daha fazla güç tüketirler pilden hele ki yeni nesil süper amoled panellere göre daha da fazla güç tüketirler. Yani 720p olsa da IPS panel olduğu için realme 6İ de ekran konusunu yazmadım. Çünkü ikisi de ekran güç tüketimi konusunda eşitliyorlar 6İ 720p ama IPS, m30s süper amoled ama 1080p.Hocam m30s kaç saatte şarj oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bide Telefonların batarya ekran ilişkisi var 6i HD+ M30s Full HD yani 6i de batarya az olmasına rağmen kullanım süreleri birbirine yakın olabilir.
Aynen hocam.Hocam haklısınız ama IPS paneller Amoled panellere göre biraz daha fazla güç tüketirler pilden hele ki yeni nesil süper amoled panellere göre daha da fazla güç tüketirler. Yani 720p olsa da IPS panel olduğu için realme 6İ de ekran konusunu yazmadım. Çünkü ikisi de ekran güç tüketimi konusunda eşitliyorlar 6İ 720p ama IPS, m30s süper amoled ama 1080p.
Samsung Galaxy M30s 6000 mah batarya exynos 9611 işlemci 48 mp kamera 4gb ram ve samsung un en iyi olduğu konulardan biri Ekranı Süper Amoled ekranTanıttığınız telefonun genel özelliklerini belirtmeyi unutmayın. (Pil gücü, depolama, ram, kamera,... vb. şeyler)