1000- 1150 TL Telefon Önerisi

mehmet090909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bu fiyatlar arasinda en iyi telefon tavsiyeleri nelerdir bn asus zenfone 2 düşünüyorum daha iyileri varmi piyasada bilgilendirirseniz sevinirm

- - - Mesaj Güncellendi - - -

???

???

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Bu fiyat bandinda performans icin;

* Asus zenfone 2, sony xperia z2, sony xperia z3c.

tavsiye edebilcegim urunler.

Bu fiyat bandinda kamera icin;

* Asus zenfone selfi (on - arka iyi) , sony xperia c4 ( on-arka iyi) , lg g3 32gb (arka iyi).

tavsiye edebilirim.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
j7 batarya kamera gayet güzel tavsiye ederim batarya süper.

mehmet090909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Merhaba,

Bu fiyat bandinda performans icin;

* Asus zenfone 2, sony xperia z2, sony xperia z3c.

tavsiye edebilcegim urunler.

Bu fiyat bandinda kamera icin;

* Asus zenfone selfi (on - arka iyi) , sony xperia c4 ( on-arka iyi) , lg g3 32gb (arka iyi).

tavsiye edebilirim.

yani bu durumda zenfone 2 den şaşmamalıyım ayrıca 4GB ram çok tatmin edici :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

yani bu durumda zenfone 2 den şaşmamalıyım ayrıca 4GB ram çok tatmin edici :)

Iyi olduklari alanlara gore cihazlari gruplandirdim karar sizin. Zenfone 2 sectiginize gore performans odakli bir urun bakiyorsunuz anlasilan.

Madem aklinizdaki urun zenfone 2 bir detay belirteyim. Asus zenfone 2 nin ulkemizde iki varyasyonu satiliyor. Ikiside ayni kamera ekran ram'e sahip. Ama islemcileri ayni degil. Buradaki farki fiyattan da anlayabilirisiniz. 1.099 tlye satilan zenfone 2 1.8 ghz hizinda calisan islemciye sahip. 1.299 tlye satilan ise 2.3ghz hizinda calisan islemciye sahip. Buradaki farki kolay ayirt edebilin diye islemci clock hizindan bahsettim. Iki islemci arasindaki fark sadece islemci clock hizi degil dogrudan performansi farki var. Cunku iki islemcinin modeli bile farkli birbirinden. Ayrica tek farkli olan nokta islemci degil. 1.8 ghz lik islemcisi olani alirsaniz kutu icinden dusuk akimli bir sarj aleti cikiyor. Hizli sarj gunumuzde onem verilen bir husus.

Ozetle madem asus zenfone 2 alicaksiniz 32gb hafizaya sahip olan 2.3ghz lik islemcili olani alin. Asus un kendi sitesinde 1299 tl yaziyor ama indirimde veya esnafta butcenize inmis bir satici bulursunuz. O nedenle tavsiye 2.3ghz lik olani almaniz yonunde.

mehmet090909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi olduklari alanlara gore cihazlari gruplandirdim karar sizin. Zenfone 2 sectiginize gore performans odakli bir urun bakiyorsunuz anlasilan.

Madem aklinizdaki urun zenfone 2 bir detay belirteyim. Asus zenfone 2 nin ulkemizde iki varyasyonu satiliyor. Ikiside ayni kamera ekran ram'e sahip. Ama islemcileri ayni degil. Buradaki farki fiyattan da anlayabilirisiniz. 1.099 tlye satilan zenfone 2 1.8 ghz hizinda calisan islemciye sahip. 1.299 tlye satilan ise 2.3ghz hizinda calisan islemciye sahip. Buradaki farki kolay ayirt edebilin diye islemci clock hizindan bahsettim. Iki islemci arasindaki fark sadece islemci clock hizi degil dogrudan performansi farki var. Cunku iki islemcinin modeli bile farkli birbirinden. Ayrica tek farkli olan nokta islemci degil. 1.8 ghz lik islemcisi olani alirsaniz kutu icinden dusuk akimli bir sarj aleti cikiyor. Hizli sarj gunumuzde onem verilen bir husus.

Ozetle madem asus zenfone 2 alicaksiniz 32gb hafizaya sahip olan 2.3ghz lik islemcili olani alin. Asus un kendi sitesinde 1299 tl yaziyor ama indirimde veya esnafta butcenize inmis bir satici bulursunuz. O nedenle tavsiye 2.3ghz lik olani almaniz yonunde.
RAM in DDR3 olması beni üzen yönlerden birisi bunun yerine DDR4 2 GB lik bir ram daha iyi olabilirdi ayrıca hangi android sürüme kadar desteklediği hakkında bilgilendirirseniz sevinirim :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
RAM in DDR3 olması beni üzen yönlerden birisi bunun yerine DDR4 2 GB lik bir ram daha iyi olabilirdi ayrıca hangi android sürüme kadar desteklediği hakkında bilgilendirirseniz sevinirim :)

Tabi gonul ister ddr4 olmasini ama ddr3 de o kadar kotu degil. Ciktigi zamani dusundugumuzde 4 gb ram'e sahip urun yoktu. Diger markalar yeni yeni 2500 tl lik modellerinde 4 gb ram kullanmaya basladi. Oda hepsi degil. Yani ram boyutu bile daha yeni yeni artmaya baslamisken ddr arabirim degerleri oyle bir anda yukselmez. Android platformunda ddr3 de yeterli ayrica android sistemi kullaniyorsaniz be kadar cok ram'iniz varsa o kadar iyi.

Hangi android surumune kadar destekledigi derken herhalde max hangi guncellemeyi alicak diyorsunuz. Yanlis bilmiyorsam asus zenfone 2 modeline android 6.0 guncelleme vericegini acikladi. Fakat daha otesi icin bir bilgi yok. 6.0 da ne zaman vericek oda belli olmaz.

Mesela arkadasin onerdigi xiaomi mi4 modeline android 6.0 guncellemesi gelmis haberi yayinlandi.

Genellikle tam guncelleme tarihi verilmiyor markalar tarafindan.

BlueRica

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus zenfone 2 kullanıyorum, hiç bi sıkıntısını görmedim Allah'a şükür :D Bir arkadaşımda dokunmatik sorunu var parmak okumama gibi